Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

"Very satisfied"

Based on 10,169 reviews across 9 portals
By Kerstin Olsson

Bra

Tack så mycket Kerstin för er värdefulla feedback! Det är med stor glädje vi läser hur bra ni trivdes. Vi ser fram emot att få hälsa er varmt välkomna åter!

Date of experience: 07/2019

Tyckte allt var bra. Ett vackert hotell med fina målningar på väggarna.

Vi blir både glada och stolta över ert fina omdöme! Kul att vi har levt upp till era förväntningar och att ni gillade våra väggmålningar av Lars Gillis. Hoppas vi ses på hotellet snart igen, ni är varmt välkomna!

By Thomas
Date of experience: 07/2019

Den var helt okej, det blev mest att sova där, men det är ju syftet... Det ända minuset var att det var väldigt varmt.

Tack Thomas för att du tog dig tid att ge oss ditt omdöme! Vi är medvetna om att vissa rum blir väldigt varma när det är högsommar, det är ett problem som vi jobbar på för att hitta den bästa lösningen för oss. Tillsvidare finns fläktar att låna i receptionen. Hoppas vi ses på hotellet snart igen, du är varmt välkommen åter!

70-79 years
Date of experience: 07/2019

Fint hotel i et roligt kvarter og tæt på centrum.
Fin gårdhave og god mulighed for at slappe af i lounge med kaffe/kage. Eller egen vin.

Tack för att ni tog er tid att ge oss ert fina omdöme! Kul att ni trivdes så bra hos oss och att ni gillade vårt läge. Vi ser fram emot att få hälsa er varmt välkomna åter!

Family
30-39 years
Date of experience: 07/2019

Flott, enkelt, rent hotell. Fin pris også

Tusen tack för er respons, kul att se att ni trivdes. Välkomna tillbaka!

By QCK Leung
Date of experience: 07/2019

Very friendly and efficient check in; complimentary coffee; breakfast - a lot of choices, food replenish quickly

Thank you for your review and kind words, it is much appreciated. We are very happy to hear that you enjoyed your stay with us and we hope to see you at the hotel again!

Best regards,
By Ola Jakobsson
Couple

Som vanligt = helnöjd!⛄️

Så himla kul att höra Ola! Vi blir både glada och stolta över att ni väljer att komma tillbaka till oss och att du tagit dig tid att ge oss ert fina toppbetyg! Vi ser fram emot att få hälsa er varmt välkomna åter!

Family
Date of experience: 07/2019

Trevlig. Men nu behöver rusta upp badrummen!

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt betyg. Vi uppskattar all feedback från våra gäster, det hjälper oss att förbättra våra gästers upplevelser på hotellet. Jag har noterat att badrummen behöver en uppfräschning och jag tar även detta vidare för att påskynda den processen. Varmt välkommen åter!

Med vänliga hälsningar
Couple

Positivt

Tack så hjärtligt för att du tog dig tid att ge oss feedback på din vistelse. Vi är naturligtvis både glada och stolta över ditt fina omdöme. Du verkar ha haft det riktigt trevligt hos oss och jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar dig varmt välkommen tillbaka!

By Stephen
Date of experience: 07/2019

Great location. Good WiFi. I would stay again.

Thank you for your kind review. You are most welcome back to Hotel Lorensberg when visiting Gothenburg next time.

Best regards,
Evelina Karlsson - Hotel Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?