Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

Based on 10,169 reviews across 9 portals
By Jörgen Skagerström
50-59 years

Guest has not commented on review

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt fina betyg! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg i framtiden!

By Il limone

Bra, enkelt och fräscht.

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt betyg. Vi uppskattar all feedback från våra gäster, det hjälper oss att förbättra våra gästers upplevelser på hotellet. Varmt välkommen åter!

Med vänliga hälsningar
Business
Date of experience: 07/2019

A short but enjoyable stay, the staff were friendly and thoughtful. The hotel is nice and I would definitely stay here again. The elevator is a journey all to itself.

Thank you for the kind review. We are very happy to hear that you enjoyed your stay with us and we hope to see you at the hotel again!

Best regards,

By Stéphane Richet
20-29 years

Très bonne expérience !

Thank you for your top rating. We are glad to see that you enjoyed staying with us and that our location was convenient for you. We hope to see you again when your travels bring you back to Gothenburg.

Best regards,
By Tommy åkesson
70-79 years

Mycket bra förutom vädret

Tusen tack Tommy för ert toppbetyg! Vi är naturligtvis både glada och stolta över ert fina omdöme. Ni verkar trivas riktigt bra hos oss, trots att Göteborg inte alltid visar sig från sin soligaste sida. Jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar er varmt välkomna åter!

Vänliga hälsningar
By Jesper Håkansson
Family

Guest has not commented on review

Tack Jesper för ert toppbetyg! Vad kul att ni trivdes så bra under er vistelse hos oss och att vi verkar ha levt upp till era förväntningar. Vi är naturligtvis både glada och stolta över ditt fina omdöme och hoppas att vi får möjlighet att välkomna er tillbaka hit i framtiden!

Vänliga hälsningar
60-69 years
Reviewed: 7 years ago (10/07/2019)

Guest has not commented on review

Tack så hjärtligt för att ni tog er tid att ge oss feedback på er vistelse. Vi är naturligtvis både glada och stolta över ert fina betyg. Ni verkar ha haft det riktigt trevligt hos oss och jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar er varmt välkomna tillbaka!

By Solfrud
40-49 years
Reviewed: 7 years ago (10/07/2019)

God kaffe

Tusen tack för din respons, kul att se att du trivdes och att du gillade vårt kaffe. Vi ser fram emot att få hälsa dig varmt välkommen åter!

Friends
30-39 years
Reviewed: 7 years ago (09/07/2019)

Evelina Karlsson - Hotel Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?