Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

Based on 10,169 reviews across 9 portals
By Winquist
Family
Date of experience: 06/2019

Rummet var väldigt varmt. Det verkade som om inte ventilatonen fungerade. Detta påpekande delgav jag er även förra året men problemet verkar inte vara avhjälpt. Frukosten håller hög kvalitet och rummen är fräscha. Hotellet ligger centralt för våra aktiviteter.

Tack för att du tog dig tid att ge oss din feedback! Vi uppskattar all feedback från våra gäster, det hjälper oss att förbättra våra gästers upplevelser på hotellet. Vi är medvetna om att ventilationen behöver bli bättre, det är ett problem som vi jobbar med. Tillsvidare finns alltid fläktar att låna i receptionen. Jag kommer ta detta vidare för att påskynda processen ytterligare. Hoppas detta inte avskräcker er från att komma tillbaka i framtiden, ni är varmt välkomna!

No Public Name

Guest has not commented on review

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt fina betyg! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg i framtiden!

By Roland Kihl
Date of experience: 06/2019

Mycket trevligt mottagande. Rummet var kanon och frukosten perfekt.

Tusen tack Roland för ditt fina betyg och omdöme! Vi är glada att ni gillade rummet och att vår frukostbuffé föll er i smaken. Hoppas vi ses på hotellet snart igen, varmt välkomna åter!

By Lena
60-69 years
Reviewed: 7 years ago (28/06/2019)
Date of experience: 06/2019

Ett bra hotel som ligger perfekt till för en weekend i Göteborg. Bra restaurang mitt emot.

Tack Lena för din recension och det fina betyget! Vad kul att ni gillade hotellets läge och att vi verkar ha levt upp till era förväntningar. Vi är naturligtvis både glada och stolta över ditt fina omdöme och hoppas att vi får möjlighet att välkomna er tillbaka hit i framtiden!

By Marie
Date of experience: 06/2019

En familjär känsla på hotellet som skapar ett stort mervärde. Glad och trevlig personal och en fantastiskt nybakad och supergod äpplekaka! Kommer gärna tillbaka.

Tack Marie för ditt toppbetyg! Kul att du kände av vår familjära känsla som vi hela tiden eftersträvar. Att bo (och arbeta) på Hotel Lorensberg ska känns som att man kommer hem till sin andra familj. Vi ser fram emot att få hälsa dig varmt välkommen åter!

By Per arne

Guest has not commented on review

Tack Per Arne för att du tog dig tid att ge oss din recension - din feedback hjälper oss att förbättra våra gästers upplevelser på hotellet. Vad tråkigt att vi inte har lyckats leva upp till era förväntningar fullt ut med. Vi hoppas att vi får chansen igen att visa att vi kan bättre, varmt välkommen åter!

By Lasse
Family
40-49 years

Guest has not commented on review

Tack Lasse för att du tog dig tid att ge oss din feedback, det hjälper oss att förbättra våra gästers upplevelser på hotellet. Överlag verkar vi inte ha lyckats fullt ut med att leva upp till era förväntningar, vilket vi beklagar. Vi strävar alltid efter att ha så nöjda gäster som möjligt och att hela tiden utvecklas och bli bättre. Det är av stort intresse för oss om du kunde utveckla era åsikter och dela med dig av dina tankar gällande vad som saknades för att er vistelse skulle räknas som en fullpoängare. Kontakta oss gärna för att utveckla era synpunkter. Vi hoppas att vi får chansen att hälsa er välkomna tillbaka i framtiden!

By Agneta Jensen Söderström
Business
Date of experience: 06/2019

Väldigt vänlig och tillmötesgående personal. Bra jobbat!

Tack Agneta för att du tagit dig tid att ge oss ditt fina omdöme! Vi är glada att vi har uppfyllt era förväntningar och att personalen levererade bra service. Vi ser fram emot att få hälsa er varmt välkomna åter!

By Inger Persson
70-79 years

Guest has not commented on review

Tusen tack för din respons Inger, kul att se att du trivdes. Välkommen tillbaka!

By Sofia
Business
40-49 years
Date of experience: 06/2019

Mysigt hotell.trevlig personal, nära liseberg

Tack Sofia för din recension och toppbetyget! Vad kul att ni gillade hotellets läge och att vi verkar ha levt upp till era förväntningar. Vi är naturligtvis både glada och stolta över ditt fina omdöme och hoppas att vi får möjlighet att välkomna er tillbaka hit i framtiden!

Evelina Karlsson - Hotel Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?