Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

Based on 10,169 reviews across 9 portals
By Jörgen Sahlin
Alone
50-59 years
Reviewed: 7 years ago (14/06/2019)
Date of experience: 06/2019

Hej, Jag som de flesta andra som besöker Er hade annat för mej, så jag sov och åt frukost och det var som man kan förvänta sig.

Tack jag är nöjd med vistelsen.

Kul att höra Jörgen! Vi är glada att vi har lyckats leva upp till dina förväntningar och ser fram emot att få hälsa dig varmt välkommen åter!

Alone
50-59 years
Reviewed: 7 years ago (14/06/2019)
Date of experience: 06/2019

Bra/veldig bra! :) Jeg vil gjerne komme tilbake!!

Tusen tack för din respons, kul att se att du trivdes. Vi ser fram emot att få hälsa dig varmt välkommen åter!

By Matilda Hagstedt
Family
Date of experience: 06/2019

Mycket centralt beläget hotell. God frukost. Bokar det garanterat igen :-)

Så himla kul att höra Matilda! Ni verkar ha haft det riktigt trevligt hos oss och jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg ser fram emot att hälsa er varmt välkomna tillbaka!

60-69 years
Date of experience: 06/2019

Bra,nära till skandinavium,Liseberg,Ullevi o en hel del restauranger.

Tack så mycket för er värdefulla feedback! Det är med stor glädje vi läser hur bra ni trivdes. Vi hoppas att ni kommer tillbaka till oss snart.

Very good

Thank you for staying with us. We appreciate your feedback. You are most welcome back to Hotel Lorensberg in the future!

Best regards,
Date of experience: 06/2019

Guest has not commented on review

Tack så hjärtligt för att du tog dig tid att ge oss feedback på din vistelse. Vi är naturligtvis både glada och stolta över ditt fina omdöme. Du verkar ha haft det riktigt trevligt hos oss och jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar dig varmt välkommen tillbaka!

Vänligen
By Vesna
Date of experience: 06/2019

Very satisfied. I liked the painted walls in the halls and mineral water bar.

Dear Vesna, thank you for the kind review. We are very happy to hear that you enjoyed your stay with us and we hope to see you at the hotel again!

Best regards,
By Ingemar Helsing
60-69 years
Date of experience: 06/2019

Trevligt som vanligt! Men, som jag sagt många gånger tidigares - jag avskyr flytande tvål!

Tack Ingemar för ditt toppbetyg och att du väljer att komma tillbaka till oss. Jag har noterat att du ogillar flytande tvål och kommer ta detta vidare till inköpsavdelningen så får de ta ett beslut om det är något vi ska införskaffa. Tack för du tog dig tid att ge oss ditt fina betyg. Vi ser fram emot att få hälsa er varmt välkomna åter!

Date of experience: 06/2019

Høy standard til å være 3 stjerner Et veldig behagelig opphold!

Så himla kul att höra! Tusen tack för de fina orden och ert betyg! Vi ser fram emot att få hälsa er varmt välkomna åter!

By Therese Karlsson
Friends
20-29 years
Date of experience: 06/2019

Guest has not commented on review

Tack Therese för ditt toppbetyg! Vad kul att ni gillade er vistelse hos oss och att vi verkar ha levt upp till era förväntningar. Vi är naturligtvis både glada och stolta över ditt fina omdöme och hoppas att vi får möjlighet att välkomna er tillbaka hit i framtiden!

Evelina Karlsson - Hotel Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?