Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

By Sara
Friends
30-39 years

Bra, nära till allt

Tack Sara för att du tog dig tid och ge oss ert fina betyg, kul att se att ni trivdes! Varmt välkomna åter till Hotel Lorensberg i framtiden!

Business
50-59 years
Date of experience: 06/2019

Kendte stedet, praktisk og ok

Tack för ert fina omdöme. Vi är glada att ni haft en trevlig vistelse hos oss och vi hoppas vi ses på hotellet igen!

Med vänliga hälsningar
By Anders Edlund
Couple
Date of experience: 06/2019

Jag är jättenöjd, inget att klaga på utan bra frukost och trevlig personal. Kommer tillbaka :-)

Så fantastiskt roligt att läsa Anders - att ni trivs så bra hos oss att ni vill komma tillbaka igen! Bättre betyg kan vi inte få. Vi är naturligtvis både glada och stolta över ditt fina omdöme och ser fram emot att få hälsa er varmt välkomna åter!

Date of experience: 06/2019

Ok, men inte mer. Slitet o gammalt, men centralt.

Tack för att du tog dig tid att ge oss din recension - din feedback hjälper oss att förbättra våra gästers upplevelser på hotellet. Överlag verkar vi dock inte ha lyckats fullt ut med att leva upp till dina förväntningar, vilket vi beklagar. Vi vore väldigt tacksamma om du skulle kunna tänka dig att maila oss och utveckla dina synpunkter. Vi strävar alltid efter att ha så nöjda gäster som möjligt och att hela tiden utvecklas och bli bättre. Det vore intressant om du kunde dela med dig av dina tankar gällande vad som saknades för att din vistelse skulle räknas som en fullpoängare. Vi hoppas att vi får chansen att hälsa dig välkommen tillbaka i framtiden!

By Lena Rätzer
Family
50-59 years
Date of experience: 06/2019

Tråkigt att vänta, skyller på att någon annan gjort bokningen.. då jag själv är personal så vet jag att det tar ca 3 minuter att checka in folk! Så 20 minuter?! Och inte ens en ursäkt! Han skulle kanske jobba på det lite.. annars var rummet ok med en skön hård säng frukost.. inga pannkakor eller våfflor? Stort plus för nybakad sockerkaka

Tack Lena för att du tog dig tid att ge oss din recension - din feedback hjälper oss att förbättra våra gästers upplevelser på hotellet. Vad tråkigt att vi inte har lyckats fullt ut med att leva upp till dina förväntningar. Att incheckningen tog närmare 20 minuter är inte försvarbart, så ska det givetvis inte vara. Vi kommer undersöka detta omgående och reda ut vilken kunskap som saknas hos vår receptionist. Vi har även noterat att pannkakor eller våfflor skulle vara önskvärt i frukosten. Vi strävar alltid efter att ha så nöjda gäster som möjligt och att hela tiden utvecklas och bli bättre. Återigen tack för att du tog dig tid att ge oss din feedback. Hoppas detta inte avskräcker dig från att återkomma i framtiden utan att vi får chansen att välkomna er tillbaka till hotellet!

Evelina Karlsson
80+ years
Date of experience: 06/2019

Guter Gesamteindruck. Günstige , nächtlich ruhige, verkehrsgünstig angebunden Lage.

Thank you for staying with us. We appreciate your feedback. You are most welcome back to Hotel Lorensberg in the future!

Best regards,
By Britta Hedlund
Couple
60-69 years

Guest has not commented on review

Tack Britta för att du tog dig tid och ge oss ditt fina betyg! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg i framtiden!

By Ahmet
Business
40-49 years
Reviewed: 7 years ago (03/06/2019)
Date of experience: 05/2019

Dear Ahmet,

Best regards,
By Anna Karin Lundström
80+ years
Reviewed: 7 years ago (02/06/2019)

Guest has not commented on review

Tusen tack Anna Karin för din fina respons, kul att se att du trivdes så bra hos oss. Hoppas vi ses på hotellet snart igen, du är varmt välkommen åter!

By Margareta
60-69 years
Reviewed: 7 years ago (02/06/2019)
Date of experience: 05/2019

Guest has not commented on review

Tack Margareta för ditt fina betyg! Vi verkar ha levt upp ganska bra till dina förväntningar. Om det är något vi kan göra för er vid ev framtida vistelse tveka inte att höra av er. Vi ser fram emot att få hälsa er varmt välkomna åter!

Evelina Karlsson - Hotel Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?