Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

"Very satisfied"

Based on 10,169 reviews across 9 portals
By Dien
Business
Reviewed: 7 years ago (25/05/2019)
Date of experience: 05/2019

Thank you for the kind review Dien. We are very happy to hear that you enjoyed your stay with us and we hope to see you at the hotel again!

Best regards,
By David
Date of experience: 05/2019

När man betalar ca 2000kr/natten så har man betydligt högre förväntningar. Och det är uppenbart att ni inte har några som helst ambtitioner, ta bara era sängar som exempel, gå och sätt er på dem och känn efter..

Tack David för att du tog dig tid att ge oss dina synpunkter. Vi beklagar att vi inte kunnat leva upp till dina förväntningar. Jag har vidarebefordrat dina åsikter till ledning som uppskattar ditt rättframma och ärliga svar och de tar till sig dina åsikter.
By Stefan Kauppila Johansson
50-59 years

Alltid lika trevligt bemötande
Bor alltid på Lorensberg då jag är i Göteborg

Tusen tack Stefan för ditt toppbetyg! Vi är glada at du trivs så bra hos oss och att du väljer attt komma tillbaka till oss när du är i Göteborg. Hoppas vi ses snart igen, du är varmt välkommen åter!

Date of experience: 05/2019

Guest has not commented on review

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt betyg. Vi uppskattar all feedback från våra gäster, det hjälper oss att förbättra våra gästers upplevelser på hotellet. Varmt välkommen åter!

Med vänliga hälsningar
Friends
70-79 years
Date of experience: 05/2019

Guest has not commented on review

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt fina betyg! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg i framtiden!

Alone
60-69 years
Date of experience: 05/2019

Förfärligt dyrt med 1775:- för samma rum jag annars betalar ca hälften för. Annars är jag nöjd med att bo hos er, bra läge och precis lagom stor frukost.

Tack för att du tog dig tid att ge oss din feedback. Vi är glada att du trivs hos oss trots att priset ibland är högt. Vi tillämpar flexibel prissättning, vilket innebär att tillgång och efterfrågan styr våra priser. Priset ökar därav under större evenemang, så som vid stora kongresser eller konserter på Ullevi. Vi ser fram emot att få hälsa dig varmt välkommen åter!

By Anders
50-59 years
Date of experience: 05/2019

Väldigt litet rum, väldigt smal säng men annars helt OK. Bra frukost om än lite trångt.

Tack Anders för att du tog dig tid att ge oss din feedback. Dina synpunkter är viktiga för oss och vi kommer att hålla dem i åtanke för kommande renoveringar. Varmt välkommen åter!

By Torsten Grundström
Alone
60-69 years
Date of experience: 05/2019

Positiv upplevelse.Bra läge i förhållande till allmänna kommunikationer.

Tack så hjärtligt Torsten för att du tog dig tid att ge oss feedback på din vistelse. Vi är naturligtvis både glada och stolta över ditt fina omdöme. Du verkar ha haft det riktigt trevligt hos oss och jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar dig varmt välkommen tillbaka!

By Laura
Date of experience: 05/2019

Perfekt läge nära Svenska Mässan, bra kommunikationer, mycket fin frukostbuffé och toppen restauranger/barer i närheten! Trevlig personal! Gärna igen!

Tack Laura för ditt fantastiska toppbetyg! Kul att du trivdes så bra hos oss att du kan tänka dig att komma tillbaka, det ser vi som det bästa betyget. Vi alla på Hotel Lorensberg ser fram emot att få hälsa dig varmt välkommen åter!

40-49 years

Bra

Tack så hjärtligt för att du tog dig tid att ge oss feedback på din vistelse. Du verkar ha haft det trevligt hos oss och jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar dig varmt välkommen tillbaka!

Evelina Karlsson - Hotel Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?