Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

Based on 10,169 reviews across 9 portals
By Jenny
Couple
40-49 years
Reviewed: 7 years ago (21/05/2019)
Date of experience: 05/2019

Bra rum men sängarna va väldigt hårda..

Tack Jenny för ditt finfina omdöme! Vi beklagar de hårda sängar. Vi är medvetna om att vissa sängar behöver bytas ut och det är en pågående process. Varmt välkomna tillbaka till Hotel Lorensberg och Göteborg i framtiden.

By Adriana Ribeiro
Couple
Reviewed: 7 years ago (21/05/2019)
Date of experience: 05/2019

O hotel atende as necessidades básicas do viajante oferecendo conforto, limpeza, atendimento simpático, café da manhã especial, com detalhes tratados com carinho , como itens locais, caseiros e orgânicos. Tudo isso em ótima localização. Ótimo custo benefício.

Thank you Adriana for the kind review. We are very happy to hear that you enjoyed your stay with us and we hope to see you at the hotel again!

Helt ok

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt betyg. Vi uppskattar all feedback från våra gäster, det hjälper oss att förbättra våra gästers upplevelser på hotellet. Varmt välkommen åter!

By Rebecka
20-29 years
Date of experience: 05/2019

Supertrevlig personal och mysigt hotell

Tusen tack för att du tog dig tid att ge oss feedback på din vistelse Rebecka. Vi är naturligtvis både glada och stolta över ditt fina omdöme. Ni verkar ha haft det riktigt trevligt hos oss och jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar er varmt välkomna tillbaka!

Vänliga hälsningar

Excelente

Thank you for the kind review. We are very happy to hear that you enjoyed your stay with us and we hope to see you at the hotel again!

By Birgitta

Guest has not commented on review

Tack Birgitta för att du tog dig tid att ge oss feedback på din vistelse. Du verkar ha haft det riktigt trevligt hos oss och jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar dig varmt välkommen tillbaka!

Vänligen
By Helen
Group
Date of experience: 05/2019

Fint o trevligt hotell .bra service och nära till avenyn o liseberg .. rekomderas varmt ...
Har bott där flera gånger

Tack Helen för ditt att ni väljer att komma tillbaka till oss och för ert toppbetyg! Vi är glada att vi verkar ha levt upp till era förväntningar och att ni gillar vårt centrala läge. Vi önskar er en härlig vår och sommar! Vi ser fram emot att få hälsa er varmt välkomna åter!

Vänliga hälsningar

Guest has not commented on review

Tack så hjärtligt för att du tog dig tid att ge oss feedback på din vistelse. Vi är naturligtvis både glada och stolta över ditt fina omdöme. Du verkar ha haft det riktigt trevligt hos oss och jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar dig varmt välkommen tillbaka!

Vänligen
By Jessica
Alone

40-49 years
Reviewed: 7 years ago (18/05/2019)

Guest has not commented on review

Thank you for staying with us. We appreciate your feedback. You are most welcome back to Hotel Lorensberg in the future!

Evelina Karlsson - Hotel Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?