Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

"Very satisfied"

Based on 10,169 reviews across 9 portals
Alone
50-59 years
Reviewed: 7 years ago (17/05/2019)
Date of experience: 04/2019

Guest has not commented on review

Tack för att du tog dig tid att ge oss ditt betyg - din feedback hjälper oss att förbättra våra gästers upplevelser på hotellet. Vad tråkigt att vi inte har lyckats fullt ut med att leva upp till era förväntningar. Vi vore väldigt tacksamma om du skulle kunna tänka dig att maila oss och utveckla dina synpunkter. Vi strävar alltid efter att ha så nöjda gäster som möjligt och att hela tiden utvecklas och bli bättre. Det vore intressant om du kunde dela med dig av dina tankar gällande vad som saknades för att din vistelse skulle räknas som en fullpoängare. Vi hoppas att vi får chansen att hälsa dig välkommen tillbaka i framtiden!

60-69 years

Guest has not commented on review

Tack så mycket för att du tog dig tid att ge oss feedback på din vistelse. Vi är naturligtvis både glada och stolta över ditt fina omdöme. Du verkar ha haft det riktigt trevligt hos oss och jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar dig varmt välkommen tillbaka!

By Bosse
60-69 years

Guest has not commented on review

Tack Bosse för att du tog dig tid och ge oss ditt betyg. Vi uppskattar all feedback från våra gäster, det hjälper oss att förbättra våra gästers upplevelser på hotellet. Varmt välkommen åter!

Med vänliga hälsningar
By Philippe
Date of experience: 05/2019

Pretty bad. Too small and unwelcome room

Thank you for sharing your experience, it helps us to develop and create better experiences. We are sorry that your experience was not quite as you might have expected. We are in the process of renovating the hotel on an ongoing basis and the room that you had is next up for renovation and only used when we are fully booked. I will take your comments to the manager in order to speed up the renovation of this room. We hope we will get a chance in the future, to show you that we can do much better. You are most welcome back!

Best reagrds,
Friends
Date of experience: 05/2019

Mysigt hotell. Väldigt lyhört tyvärr. Mycket trevlig matsal och superfin frukost. Bra att man fick ta vatten, kaffe el te efter önskemål.

Tack så mycket för er värdefulla feedback! Det är med stor glädje vi läser hur bra ni trivdes. Vi hoppas att ni kommer tillbaka till oss snart, varmt välkomna!

By Malin
Family
Date of experience: 05/2019

Trevligt bemötande med tidigare incheckning. Ljusa rum men dock lite omoderna men jättesköna sängar och kanonläge.

Tack Malin för att du tog dig tid att lämna ett omdöme, dina åsikter är viktiga för att vi skall kunna förbättra våra gästers upplevelser på hotellet. Varmt välkomna åter!

Med vänliga hälsningar
By Anna-Karin Persson
Family

Den var bra,,
Förutom inge bubbelvatten på rummet,,,
Det har vi alltid fåt 2 flaskor förrut
Så hadde de glömt att ge oss handdukar och moppen lågkvar på golvet.
Så lite slarvigt

Tack Anna-Karin för att du tog dig tid att ge oss er feedback! Vi har slutat med vattenflaskor på rummet. Nere vid reception har vi numera en vattenstation där gästerna själva kan fylla vattenflaskor med kranvatten alternativt bubbelvatten och ta med upp på rummet. Detta är ett sätt att framförallt minska vår miljöpåverkan av transporter och även nyttja att Sverige har ett av världens bästa dricksvatten. Vi har även noterat att rummet inte var helt i sin ordning när ni checkade in, vilket givetvis är beklagligt. Jag kommer ta detta vidare till städerskorna som en påminnelse så att detta inte händer igen i framtiden. Återigen tack för att du tog tid tid att ge oss er feedback. Vi ser fram emot att hälsa er varmt välkomna åter!

Date of experience: 05/2019

Mycket trevligt hotell. Rummet var inte lyxiga men genomgående hög standard och det såg mycket fräscht och renoverat ut överallt.
Tycker det var dåligt att duschen inte var avskiljd i badrummet då all vatten läckte till under handfatet. Kan I övrigt rekommendera.

Tack så mycket för er värdefulla feedback! Det är med stor glädje vi läser hur bra ni trivdes. Dina synpunkter är viktiga för oss och vi kommer att hålla dem i åtanke för kommande renoveringar. Vi hoppas att ni kommer tillbaka till oss snart.

20-29 years

Bra.

Tack Kajsa för din värdefulla feedback! Det är med stor glädje vi läser hur bra ni trivdes. Vi hoppas att ni kommer tillbaka till oss snart, ni är varmt välkomna!

By Giacomo
30-39 years
Reviewed: 7 years ago (14/05/2019)

MOLTO GRADEVOLE E CONFORTEVOLE

Thank you for your review and kind words, it is much appreciated. I am happy to hear that you enjoyed your stay with us and that the accommodation suited your needs for when visiting Gothenburg. We look forward to welcome you back to us!

Best regards,
Evelina Karlsson - Hotel Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?