Hotel Lorensberg hotel logohotel logo
87%

"Very satisfied"

Based on 10,169 reviews across 9 portals
Date of experience: 04/2019

Guest has not commented on review

Tack Ulrik för ditt omdöme och det fina betyget, vad kul att vi verkar ha levt upp till era förväntningar! Vi önskar dig en härlig vår och vi ser fram emot att hälsa er varmt välkomna åter!

By Robin Langholm
Date of experience: 04/2019

Man får vad man förväntar sig, en fräscht omgivning som man kan sova på under nätterna, och sedan en ordentlig frukost med alternativ för alla.

Tack Robin för att du tog dig tid och ge oss ditt fina betyg! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg i framtiden!

Family
Date of experience: 04/2019

Tack för allt, trevliga personalen, goda frukost, kände oss trygga ,vi kan rekommendera andra att komma och bo i Hotellet.
Mvh
Dalya Barzanji

Tack själv Dalya för ditt toppbetyg och fina ord. Vi blir så glada och stolta över att ni trivdes så bra hos oss och att ni kan tänka er att rekommendera oss till andra är det största betyget! Återigen tack! Vi ser fram emot att hälsa er varmt välkomna åter!

Varmt välkomna åter till Hotel Lorensberg!

By Magnus
Couple

Bra!

Tack Magnus för att du tog dig tid och ge oss ditt fina betyg! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg!

By Mårten Carlzon
Date of experience: 04/2019

Hade en väldigt trevlig tid på hotellet. Trevlig personal och riktigt god frukost. Hade inga problem och allt flöt på riktigt bra.

Så kul att höra Mårten! Vi blir både stolta och glada över dina fina ord. Vi ser fram emot att få hälsa dig varmt välkommen åter!

Med vänliga hälsningar
Business
40-49 years
Reviewed: 7 years ago (22/04/2019)

朝ごはんのローカルフードが美味しかった。スタッフはフレンドリーで大変いい印象でした。隣の部屋の物音が筒抜けなので用心して滞在する必要がありました。

Thank you for sharing some feedback about your stay. We are glad to see that you enjoyed staying with us and that you found our staff helpful. Please let us know if you prefer a room facing the other direction next time, and we will do all we can to arrange that. We hope to see you back soon again!

Best regards,
By Britt-Marie Jensen
Family
Date of experience: 04/2019

Har haft en jättefin vistelse på ert hotell. Supertrevlig personal och väldigt mysiga rum.

Tack för er recension och toppbetyget! Vad kul att ni gillade er vistelse hos oss och att vi verkar ha levt upp till era förväntningar. Vi är naturligtvis både glada och stolta över ert fina omdöme och hoppas att vi får möjlighet att välkomna er tillbaka hit i framtiden!

Varma hälsningar
Business
Date of experience: 04/2019

Good hotel to stay at in Gothenburg. many restaurants nearby

Thank you Michael for sharing some feedback about your stay. We are glad to see that you enjoyed staying with us. We hope to see you again when your travels bring you back to Gothenburg.

Best regards,
70-79 years
Date of experience: 04/2019

Mycket trevligt o centralt boende. Där bor jag gärna fler gånger.

Så himla roligt att höra Yvonne, det ser vi som det högsta betyget att du kan tänka dig att bo hos oss igen. Vi ser fram emot att få hälsa dig varmt välkommen åter!

By Rose-marie Elfström
Couple
70-79 years
Reviewed: 7 years ago (17/04/2019)
Date of experience: 04/2019

Guest has not commented on review

Tusen tack för din respons, Rose-Marie kul att se att du trivdes. Välkommen tillbaka!

Evelina Karlsson - Hotel Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?