Hotel Lorensberg hotel logohotel logo
87%

"Very satisfied"

Based on 10,169 reviews across 9 portals
Date of experience: 04/2019

Trevligt hotell!! Lite basic badrum men helt ok!

Tack Annika för att du tog dig tid och ge oss ditt fina betyg! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg i framtiden!

By Christian Johnsen
Alone
70-79 years
Date of experience: 04/2019

En trevlig upplevelse, totalt.
Jag kommer säkerligen tillbaka.

Kul att höra Christian att du trivdes så bra hos oss att du överväger att komma tillbaka i framtiden. Vi ser fram emot att få hälsa dig varmt välkommen åter!

By Matsa
30-39 years
Date of experience: 04/2019

Det var som förväntat lite. Inte så hög standard. Men rent. Kallt rum iofs, löste vi med värmefläkt.
Toaletten var lite knä varning.

Tack Mats för att du valde att bo hos oss, och för din feedback! Dina synpunkter är viktiga för oss och vi kommer att hålla dem i åtanke för kommande renoveringar. Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg!

Date of experience: 04/2019

Ett härligt och mysigt hotell med väldigt bra frukost

Tusen tack Lena för ditt toppbetyg! Kul att ni gillar vår frukostbuffé! Varmt välkomna åter!

By Jenny W
Family
40-49 years
Date of experience: 04/2019

Guest has not commented on review

Tack så hjärtligt Jenny för att du tog dig tid att ge oss feedback på din vistelse. Vi är naturligtvis både glada och stolta över ditt fina omdöme. Ni verkar ha haft det riktigt trevligt hos oss och jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg ser fram emot att få hälsa er varmt välkomna åter!

By Josefine Johansson
40-49 years
Date of experience: 04/2019

Väldigt trevlig personal. Lite omodernt hotell som ändå är charmigt

Tack Josefine för din recension. Dina synpunkter är viktiga för oss och vi kommer att hålla dem i åtanke för kommande renoveringar. Du är varmt välkommen att komma tillbaka till oss och till Göteborg!

60-69 years
Date of experience: 03/2019

Perfekt läge mitt i Göteborg, nära till det jag behövde. Rummet helt ok, rymligt och rent. Bra frukost, trevlig personal. Dessvärre så var sängen alldeles för hård för mig vilket gjorde att jag sov dåligt och blev stel i ryggen.

Tack för ditt fina omdöme! Vi beklagar de hårda sängar. Vi är medvetna om att vissa sängar behöver bytas ut och det är en pågående process. Varmt välkomna tillbaka till Hotel Lorensberg och Göteborg i framtiden.

Med vänliga hälsningar
By Annica Granström
70-79 years
Date of experience: 03/2019

Mycket trevlih

Tack Annica för ditt toppbetyg! Kul att ni trivdes så bra hos oss. Varmt välkomna åter till Hotel Lorensberg!

By Monica Gustafsson
Friends
Date of experience: 04/2019

Super! Läget är så bra. Finns allt man behöver. Alltid fint bemötande. Mysigt! Vi är så nöjda!

Tack så hjärtligt Monica, för att du tog dig tid att ge oss feedback på din vistelse. Vi är naturligtvis både glada och stolta över ditt fina omdöme. Ni verkar ha haft det riktigt trevligt hos oss och jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar er varmt välkomna åter!

By Ulf Wilken
60-69 years
Date of experience: 04/2019

Guest has not commented on review

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt fina betyg! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg i framtiden!

Evelina Karlsson - Hotel Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?