Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

"Very satisfied"

Based on 10,171 reviews across 9 portals
By Maria Berggren
50-59 years
Reviewed: 7 years ago (08/04/2019)
Date of experience: 04/2019

Ett trevligt personligt hotell med bra personal. Nära till Mässan och Scandinavium vilket var orsaken till att vi bokade hotellet.

Tusen tack Maria för ditt fina omdöme! Vi blir så glada av dina ord, kul att ni trivdes så bra! Vi ser fram emot att hälsa er varmt välkomna åter i framtiden!

By Ola Nihlgård
40-49 years
Reviewed: 7 years ago (08/04/2019)

Prisvärt!

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt fina betyg Ola! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg i framtiden!

By Katarina
Friends
40-49 years
Date of experience: 04/2019

Positivt att ni har förbättrat frukosten. Äggröran, bacon och prinskorven behöver bli bättre. Gärna ett fullkornsbröd och inte juice från maskin

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt omdöme Katarina! Kul att du noterade att frukosten har blivit bättre. Vi försöker alltid att lära av feedback, vi tar till oss dina förbättringsförslag för att vi ska bli ännu bättre. Vi ser fram emot att få hälsa er varmt välkomna åter!

By Samelius Wickström

Toppen!

Tack så mycket för er värdefulla feedback Marie! Det är med stor glädje vi läser hur bra ni trivs hos oss. Vi ser fram emot att få hälsa er varmt välkomna åter i framtiden!

Friends

Guest has not commented on review

Tack så hjärtligt för att du tog dig tid att ge oss feedback på din vistelse. Vi är naturligtvis både glada och stolta över ditt fina omdöme. Ni verkar ha haft det riktigt trevligt hos oss och jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar er varmt välkomna tillbaka!

Mycket bra och trevlig

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt fina betyg Anna! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg i framtiden!

Date of experience: 04/2019

Vi trivs bra och njuter av den goda frukosten

Tack för ditt omdöme och det fina betyget Lotta, vad kul att vi verkar leva upp till era förväntningar! Vi önskar er en härlig vår och vi ser fram emot att få hälsa er varmt välkomna åter i framtiden!

By Leif H. Hjärre
70-79 years

Guest has not commented on review

Tack så mycket för din värdefulla feedback Leif! Vad roligt att se att kategorierna "rum", "service" och "städning" har fått högsta betyg. Vi verkar dock inte ha lyckats fullt ut med att leva upp till dina förväntningar vad gäller frukosten, vilket vi beklagar. Vi vore väldigt tacksamma om du skulle kunna tänka dig att maila oss och utveckla dina synpunkter. Vi strävar alltid efter att ha så nöjda gäster som möjligt och att hela tiden utvecklas och bli bättre. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och varmt välkomna tillbaka!

By Ethel Lindberg
Couple

Lugnt o rent! Bra läge.

Tack för ditt omdöme och det fina betyget Ethel, vad kul att vi verkar ha levt upp till dina förväntningar! Vi önskar dig en härlig vår och hoppas att vi får möjlighet att välkomna dig tillbaka hit i framtiden!

By Åkesson

Guest has not commented on review

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt fina betyg Richard! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg i framtiden!

Evelina Karlsson - Hotel Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?