Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

By Viktoria Lundqvist
Friends
40-49 years
Date of experience: 04/2019

Ngt trångt i rummet att få plats med resväska, bord och fåtölj kändes inte nödvändigt, det blev trångt att komma åt att dra för gardin på kvällen med bordet framför fönstret. Mycket skön säng dock! Som vanligt också fantastisk frukost!

Tack för din recension Viktoria. Kul att du gillade vår frukost och att sängen fick dig att sova gott. Dina synpunkter är viktiga för oss och vi kommer att hålla dem i åtanke för kommande renoveringar. Du är varmt välkommen åter till oss och till Göteborg!

By Annelie
Date of experience: 03/2019

Mycket trevlig!
Centralt, tyst och lugnt, rent, TREVLIG personal! Kommer gärna tillbaka!

Tack så hjärtligt för att du tog dig tid att ge oss feedback på din vistelse Annelie. Vi är naturligtvis både glada och stolta över ditt fina omdöme. Du verkar ha haft det riktigt trevligt hos oss och jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg ser fram emot att hälsa dig varmt välkommen tillbaka!

Couple
60-69 years
Date of experience: 04/2019

Guest has not commented on review

Tack för ditt omdöme och det fina betyget Agneta, vad kul att vi verkar leva upp till era förväntningar! Vi önskar er en härlig vår och ser fram emot att få hälsa er varmt välkomna åter nästa år, om inte tidigare!

Varma hälsningar
By Kim C Lundin

Toppen!

Tack för ert fina omdöme Kim. Vi är glada att ni haft en trevlig vistelse hos oss och ni är varmt välkomna åter även nästa år om inte tidigare!

Med vänliga hälsningar
By Per-Anders Mårtensson
Couple
Date of experience: 04/2019

Väldigt trevligt hotell med trevlig personal

Tack så mycket för din värdefulla feedback Per-Anders! Vad roligt att se att kategorierna "service", "frukost" och "städning" har fått högsta betyg. Vi är naturligtvis både glada och stolta över ditt fina omdöme och hoppas att vi får möjlighet att välkomna er tillbaka hit i framtiden!

Varma hälsningar
40-49 years
Date of experience: 04/2019

Som vanligt bra, sen att det börjar borras i gatan kl 07 är en annan sak.

Tack Tobias för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi är glada att du gillar att bo hos oss. Vi beklagar oljudet från gatan, det i är dessvärre inget vi kan påverka mer än at erbjuda våra gäster öronproppar. Vi hoppas att det inte ska störa skönhetssömnen allt för mycket. Vi ser fram emot att hälsa dig varmt välkommen åter!

Business
Date of experience: 04/2019

Guest has not commented on review

Tusen tack Johan för din respons, kul att se att du trivdes hos oss. Välkommen tillbaka!

Vänligen
By Magnus Billgren
Date of experience: 04/2019

Rum kass. Dusch svårinställd. Badrum trångt och gammalt. Personal trevöig hotell kasst.

Först och främst vill vi tacka dig Magnus för att du tog dig tid att skriva en recension och för det andra beklagar vi verkligen att du inte varit nöjd med din vistelse hos oss. Vi håller på att renovera hotellet löpande och du har den här gången fått ett av de rum som står på tur för renovering och som främst hyrs ut när vi har fullt. Jag beklagar att det inte har mött dina förväntningar och jag kommer att föra detta vidare, så att vi kan påskynda renoveringen av det rummet. Hoppas detta inte avskräcker dig från att återkomma i framtiden utan att vi får chansen att välkomna er tillbaka till hotellet!

Med vänliga hälsningar
60-69 years
Reviewed: 7 years ago (04/04/2019)
Date of experience: 04/2019

Skön säng och god frukost. Det viktigaste .

Tack Åsa för att du tog dig tid och ge oss ditt fina betyg! Vi är glada att vi levt upp till dina förväntningar. Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg i framtiden!

Vänligen
Business
50-59 years
Reviewed: 7 years ago (04/04/2019)
Date of experience: 03/2019

Trevligt hotell och bemötande. Mitt rum var dock väldigt lyhört vilket gjorde att jag hörde grannen tydligt.

Tack Nina för att du tog dig tid att ge oss din recension - din feedback hjälper oss att förbättra våra gästers upplevelser på hotellet. Vi har noterat att ditt rum är lyhört och kommer ha det i åtanke inför kommande renoveringar. Du är varmt välkommen att komma tillbaka till oss och till Göteborg i framtiden!

Evelina Karlsson - Hotel Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?