Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

"Very satisfied"

Based on 10,171 reviews across 9 portals
By Carl Wilinger
40-49 years
Reviewed: 7 years ago (04/04/2019)
Date of experience: 04/2019

Guest has not commented on review

Thank you for your rating Carl. We are glad to see that you enjoyed staying with us. We hope to see you again when your travels bring you back to Gothenburg.

Best regards,
By Robert Frænell
Date of experience: 03/2019

Dejligt værelse, lækker morgenmad og hjælpsomt og imødekommende personale.

Vilket toppbetyg Robert, tusen tack! Kul att vi verkar ha levt upp till dina förväntningar och lite till! Vi önskar dig en härlig vår och ser fram emot att få hälsa dig varmt välkommen åter!

By Lotta och Fredrik Hjärtkvist
40-49 years
Date of experience: 03/2019

Jag tycker att ni skulle ha mer att välja på

Tack Lotta för din feedback! Vet inte riktigt vad du refererar till "ha mer att välja på". Jag tänker att det gäller frukostbuffén men du får mer än gärna kontakta oss ytterligare och utveckla din feedback. Vi verkar trots detta ha lyckats uppfylla dina förväntningar. Varmt välkommen åter i framtiden!

60-69 years
Date of experience: 03/2019

Jag har bott flera ggr på hotellet och alltid varit nöjd. Gemytligt familjärt och professionellt.

Tack Arent för att du väljer att komma tillbaka till oss och för ditt fina betyg! Vi verkar ha leva upp till dina förväntningar, vilket gör oss både glada och stolta! Vi önskar dig en härlig vår och ser fram emot att få hälsa dig varmt välkommen åter vid nästa vistelse!

Date of experience: 03/2019

Alltid lika bra, trevlig personal, lyssnar in önskemål! Centralt och bra, nära till det mesta.

Härligt att höra Iris! Vi är både glada och stolta över ditt omdöme. Vi försöker alltid i den mån det går att tillgodose våra gästers önskemål, i ert fall verkar vi har lyckats :) Vi ser fram emot att få hälsa er varmt välkomna åter i framtiden!

Varma hälsningar
Alone
60-69 years

Guest has not commented on review

Tack så hjärtligt för att du tog dig tid att ge oss feedback på din vistelse. Vi är naturligtvis både glada och stolta över ditt fina omdöme. Du verkar ha haft det riktigt trevligt hos oss och jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar dig varmt välkommen tillbaka!

50-59 years
Date of experience: 03/2019

Bra läge bra rum och jättebra frukost.
Vänligt bemötande, inget att klaga på.

Härligt att höra Stefan! Det verkar som vi har levt upp till dina förväntningar, vilket vi är både glada och stolta över. Till en ev framtida vistelse tveka inte att höra av dig om du har några önskemål. Varmt välkommen åter!

By Bertil

Guest has not commented on review

Tusen tack för din respons Bertil, kul att se att du trivdes. Välkommen tillbaka!

By Lasse Poulsen
20-29 years
Date of experience: 03/2019

Rigtig fint hotel og god morgenmad. Eneste minus må være afstanden ind til byen.

Tusen tack för ditt toppbetyg Lasse! Kul att se att ni trivdes så bra hos oss! Välkomna åter!
By sven dolling
50-59 years

Guest has not commented on review

Tack så mycket för ditt betyg Sven! Det är med stor glädje vi läser hur bra ni trivdes. Vi hoppas att ni kommer tillbaka till oss snart. Ni är varmt välkomna åter!

Evelina Karlsson - Hotel Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?