Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

"Very satisfied"

Based on 10,171 reviews across 9 portals
Alone

Bra och trevlig

Tack SIgge för ditt toppbetyg och det fina omdömet. Vi är glada att du haft en trevlig vistelse hos oss och vi hoppas vi ses på hotellet igen!

Med vänliga hälsningar
60-69 years

Guest has not commented on review

Tack för ditt omdöme och det fina betyget Elisabeth! Kul att vi verkar ha levt upp till era förväntningar! Vi önskar er en fin vår och hoppas att vi får möjlighet att välkomna er tillbaka hit i framtiden!

By Roland Sträng

lugn o rogivande!

Tusen tack för din respons Roland, kul att se att ni trivdes. Välkommen tillbaka!

Friends

Bra läge och bra hotell

Tack så mycket för er värdefulla feedback Carl-Olof! Det är med stor glädje vi läser hur bra ni trivdes. Vi hoppas att ni kommer tillbaka till oss snart. Varmt välkommen åter!

Hälsningar
Business
50-59 years
Reviewed: 7 years ago (15/03/2019)

Guest has not commented on review

Tack för att du tog dig tid att ge oss din recension Helene - din feedback hjälper oss att förbättra våra gästers upplevelser på hotellet. Vi verkar dock inte riktigt ha lyckats fullt ut med att leva upp till dina förväntningar vad gäller rummet. Vi har noterat detta och kommer ha det i åtanke inför framtida renoveringar. Vi renoverar rum kontinuerligt för att kunna leva upp till våra gästers önskemål. Hoppas detta inte inte avskräcker dig i framtiden utan vi får möjligheten att välkomna dig åter, du är varmt välkommen!

Family
50-59 years
Reviewed: 7 years ago (15/03/2019)
Date of experience: 03/2019

Genomgående bra, centralt och mycket prisvärt

Tack för ditt omdöme och det fina betyget Bo, vad kul att vi verkar ha levt upp till era förväntningar! Vi önskar er en fin vår och hoppas att vi får möjlighet att välkomna er tillbaka till Hotel Lorensberg i framtiden!

Friends
50-59 years
Reviewed: 7 years ago (14/03/2019)

Låg centralt.

Tack Christina för ditt toppbetyg! Kul att ni trivdes så bra hos oss och att läget passade er vistelse. Hoppas vi ses på hotellet snart igen! Ni är varmt välkomna åter!

70-79 years
Reviewed: 7 years ago (14/03/2019)

Guest has not commented on review

Tusen tack Ralf för att du tog dig tid att ge oss feedback på er vistelse. Vi är naturligtvis både glada och stolta över ditt fina omdöme. Ni verkar ha haft det riktigt trevligt hos oss och jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar er varmt välkomna tillbaka!

Vänligen
By Rolf
60-69 years
Reviewed: 7 years ago (13/03/2019)
Date of experience: 03/2019

Allt var till belåtenhet. Centrumnära till bra pris.

Tack Rolf för att du tog dig tid och ge oss ditt fina toppbetyg! Varmt välkomna åter till Hotel Lorensberg i framtiden!

Vänligen
50-59 years
Reviewed: 7 years ago (13/03/2019)
Date of experience: 03/2019

En trevlig och vistelse och en utmärkt service i reception och en frukost! Kommer gärna tillbaka!

Vi ser fram att välkomna er åter Cecilia! Vi är glada att ni trivdes så bra hos oss och att servicen levde upp till era förväntningar. Jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg hälsar er varmt välkomna tillbaka!

Evelina Karlsson - Hotel Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?