Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

"Very satisfied"

Based on 10,131 reviews across 9 portals
By Stina
50-59 years
Reviewed: 4 weeks ago (18/05/2025)
Date of experience: 05/2025

- Arrogant personal vid ankomst som syrligt meddelande att man behöver förboka parkering (framkommer ingenstans på ”Booking”.
- Ingen extra filt eller täcke fanns då en av oss frös.
- TVn på rummet fungerade inte
- Uruselt WIFI
- TVn var placerad helt galet så bara en person skulle kunnat titta på den från sängen.
- Badrumsdörren gick ej att låsa.

Tack för ditt omdöme! Vi uppskattar alla våra gästers åsikter då det ger oss möjlighet till förbättring. Vi ber om ursäkt för att ni inte fick ett bra välkomnande. Eftersom vi bara har 9 parkeringsplatser så bokas dom oftast upp ganska snabbt. Detta är vad som står på Bookings hemsida om man läser längre ner på vad som hotellet erbjuder: Privat parkering finns vid boendet (bokas i förväg) och kostar SEK 300 per dag. Vi erbjuder extra filtar samt extra element i receptionen för den som är frusen. Vi beklagar att Tvn inte fungerade och wifi var dåligt på erat rum. Med vänliga hälsningar Maria
Business
40-49 years
Reviewed: 4 weeks ago (15/05/2025)
Date of experience: 05/2025

Une équipe accueillante, toujours à l'écoute, force de proposition et apportant des solutions aux différents besoins exprimés ( taxi, bus, sorties, petit déjeuner à emporter......)

Thank you so much for taking the time to write this review and what a lovely one to receive. We are very happy to read that you enjoyed everything. We hope to see you back here again. Kind regards Maria
By Bo Lennart Hermansson
70-79 years
Reviewed: 4 weeks ago (15/05/2025)
Date of experience: 04/2025

Vi återkommer ständigt till ert hotell, där allt stämmer och passar oss. Dessutom ligger hotellet så väl till geografiskt i stan. Trevligt och vänligt. Att vi dessutom får lite rabatt som stadiga kunder är mycket trevligt. Bra på alla sätt. Vi återkommer snart.

Tack så hjärtligt för att du tog dig tid att ge oss feedback på din vistelse. Vi är naturligtvis både glada och stolta över ditt fina omdöme. Vi blir så glada att ni väljer att återkomma till oss. Jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar dig varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Maria
By Elisabeth Heien
Family
60-69 years
Date of experience: 05/2025

Vi møtte BARE hyggelige folk og fikk supergod service! Har gitt anmeldelse på tripadvisor og anbefalt dere på Instagram. Vi kommer GJERNE tilbake!

Thank you so much for taking the time to write this review and what a lovely one to receive. We are very happy to read that you enjoyed everything during your stay. We hope to welcome you back again. Kind regards Maria
By Kjell och Kathleen Axelsson
Date of experience: 05/2025

Trevligt att se utvecklingen på hotellet....hur fint och mysigt det har blivit med matrummet och alla väggmålningar som Lars har målat och uppfräschning på rummet....ingen heltäckningsmatta Tack och lov. Vi är nöjda

Tack för att du tog dig tid att ge feedback på din vistelse och för detta toppbetyg! Vi är glada att ni trivdes så bra hos oss! Nöjda och glada gäster är det bästa betyg vi kan få.
Vi hoppas på ett snart återseende!
Vänliga hälsningar, Maria
80+ years

Perfekt

Tack så hjärtligt för att du tog dig tid att ge oss feedback på din vistelse. Vi är naturligtvis både glada och stolta över ditt fina omdöme. Du verkar ha haft det riktigt trevligt hos oss och jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar dig varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Maria
Business
50-59 years
Date of experience: 05/2025

Hôtel bien situé et personnel accueillant et réactif. Chambre convenable et propre.

Thank you for the kind review. We are very happy to hear that you enjoyed your stay with us and we hope to see you at the hotel again! Best regards, Maria
80+ years
Reviewed: 4 weeks ago (13/05/2025)
Date of experience: 04/2025

Trivsamt hotell på alla sätt.

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt fina betyg! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg i framtiden! Med vänliga hälsningar Maria
By Mats Lindahl
Alone
70-79 years
Reviewed: 4 weeks ago (13/05/2025)
Date of experience: 05/2025

Detta är mitt favorithotell i Gbg, familjärt och trevlig personal. 😄

Tack så hjärtligt för din recension! Vi är alltid glada när våra gäster trivs hos oss och vi är måna om våra återkommande gäster. Vi önskar er varmt välkommen igen! Med vänliga hälsningar Maria
Friends
60-69 years
Reviewed: 5 weeks ago (10/05/2025)

Mycket bra

Tack för att du valde att bo hos oss, och för din feedback! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg! Med vänliga hälsningar Maria
Back to Top CERTIFICATE what's this?