Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

Based on 10,147 reviews across 9 portals
By Paul Bauer
Business
20-29 years
Reviewed: 10 months ago (10/06/2025)

Great

Thank you for your kind review. You are most welcome back to Hotel Lorensberg when visiting Gothenburg. Best regards, Maria
Alone
50-59 years
Reviewed: 10 months ago (09/06/2025)
Date of experience: 05/2025

Allt var jättebra och jag återkommer gärna.

Tack för erat omdöme! Att ni vill komma tillbaka är det finaste betyg vi kan få och det värmer oss allihop ända in i hjärtat. Vi tackar tusenfalt och ser fram emot att få välkomna er tillbaka till oss igen! Med vänliga hälsningar Maria
Business
40-49 years
Reviewed: 10 months ago (09/06/2025)

Guest has not commented on review

Tack för att du valde att bo hos oss, och för din feedback! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg! Med vänliga hälsningar Maria
70-79 years
Reviewed: 10 months ago (07/06/2025)
Date of experience: 05/2025

Utmärkt. Bra mottagande, bemötande under veckan och servicenivå. Och läget är perfekt, ett par minuter till spårvagn, en kvart till centralaste Göteborg.

Tack för att du tog dig tid att ge feedback på din vistelse och för detta toppbetyg! Vi är glada att ni trivdes så bra hos oss! Härligt att du tyckte om den service jag och mina kollegor gav er. Nöjda och glada gäster är det bästa betyg vi kan få.
Vi hoppas på ett snart återseende!
Vänliga hälsningar, Maria
By Lotta

By Camil
Family
30-39 years
Date of experience: 05/2025

Nöjd då vi bara var ute efter någonstans att sova till överkomligt pris. Önskat bättre frukost.

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt betyg. Vi uppskattar all feedback från våra gäster, det hjälper oss att förbättra våra gästers upplevelser på hotellet. Vi ska se över våra frukost rutiner. Vi hoppas att välkomna er åter! Med vänliga hälsningar Hotel Lorensberg
By Anders Axelsson
Date of experience: 06/2025

Trevligt hotell med trevligt bemötande
av personalen.
Hotellet ligger perfekt, nära till allt.
Bra parkering som låg precis utanför.
En liten grej: en skrapa i duschen vore bra.

Tack så hjärtligt för att du tog dig tid att ge oss feedback på din vistelse. Vi är naturligtvis både glada och stolta över ditt fina omdöme. Du verkar ha haft det riktigt trevligt hos oss och jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar dig varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Maria
40-49 years
Date of experience: 06/2025

Väldigt bra! Enkelt men nära till allt.

Tack så mycket för er värdefulla feedback! Det är med glädje vi läser hur bra ni trivdes. Vi hoppas att ni kommer tillbaka till oss snart. Med vänliga hälsningar Maria
Group
60-69 years
Reviewed: 10 months ago (01/06/2025)

Guest has not commented on review

Tusen tack för din respons, kul att se att du trivdes. Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Maria
60-69 years
Reviewed: 10 months ago (01/06/2025)

Guest has not commented on review

Back to Top CERTIFICATE what's this?