Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

Based on 10,172 reviews across 9 portals
Friends
20-29 years
Date of experience: 12/2018

Guest has not commented on review

Tack så hjärtligt för att du tog dig tid att ge oss feedback på din vistelse. Vi är naturligtvis både glada och stolta över ditt fina omdöme. Du verkar ha haft det riktigt trevligt hos oss och jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar dig varmt välkommen tillbaka!

50-59 years
Date of experience: 11/2018

Trevligt hotell med bra läge, tyvärr drogs upplevelsen ner av stark "parfymdoft " i rummet - rengöringsmedlet?

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt betyg. Vi uppskattar all feedback från våra gäster, det hjälper oss att förbättra våra gästers upplevelser på hotellet. Vi beklagar den starka doften i rummet, så ska det naturligtvis inte vara. Vi använder inga parfymerade rengöringsmedlen, vi önskar inga sådana upplevelser som du erfarit. Vi kommer undersöka vad detta kan bero på så det inte händer igen. En förklaring är att gästen innan er använde stark parfym och att städerska inte vädrat ur ordentligt, vilket givetvis är beklagligt. Återigen tack för att du tog dig tid att ge oss dina synpunkter. Vi hoppas att vi får tillfälle att hälsa er varmt välkomna åter i framtiden!

Alone
40-49 years

Som helhet bra.
Frukosten var bra . Bara att vissa saker tog slut och nästan all bacon var svart pga dom var så brända

Tack för ditt omdöme. Vi kan bara beklaga att frukosten inte var som ni önskade och som den bör vara - påfyllt och icke brända bacon. Vi har noterat detta och talat med involverande för att förhindra att detta ska hända i framtiden. Dina synpunkter hjälper oss i vårt förbättringsarbete. Varmt välkomna tillbaka!

By Helen Eklund
50-59 years
Date of experience: 12/2018

Nära och bra. Dock lite för hård säng i rum 503.

Tack Helen för att du tog dig tid att dela med dig av dina synpunkter, det hjälper oss att utvecklas och skapa bättre upplevelser för våra gäster. Vi beklagar att sängen inte föll er i smaken, vi har noterat detta och kommer ha det i åtanke vid nästa leverans med nya sängar. Är det något vi kan göra för en ev framtida vistelse (för vi hoppas givetvis att du vill komma tillbaka) tveka inte att höra av dig med era önskemål så ska vi göra vårt bästa för att tillgodose dessa. Varmt välkomna åter!

Med vänliga hälsningar,
Family
Date of experience: 12/2018

Njöt av varje sekund tack vare rummet, den fantastiska frukosten, fikat, atmosfären, servicen, läget - you name it...

Tusen tack för ert fina toppbetyg! Vi är så glada att vi verkar ha levt upp till era förväntningar! Vi önskar er en trevlig jul och hoppas att vi får möjlighet att välkomna er tillbaka hit i framtiden!

Group

Bra

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt fina betyg! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg i framtiden!

Couple
Date of experience: 12/2018

Det är 3 året i rad som vi bor på ert hotell i december månad. Det betyder ju att vi är mer än nöjda

Det ser vi verkligen som ett toppenbetyg, att ni väljer att komma tillbaka till oss! Vi är både glada och stolta att ni väljer oss. Om det är något vi kan göra för er fjärde vistelse, tveka inte att höra av er så ska vi försöka hjälpa er. Jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar er en trevlig jul och ser fram emot att få hälsa er välkomna åter till Hotel Lorensberg!

Friends
40-49 years

God

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt betyg. Vi uppskattar all feedback från våra gäster, det hjälper oss att förbättra våra gästers upplevelser på hotellet. Varmt välkommen åter!

By Karolina
Alone
20-29 years
Date of experience: 12/2018

Positiv. Lite förvirrande med körridörrer och rum.

Tack Karolina för att du tog dig tid och ge oss ditt fina betyg! Vi kan hålla med att korridorerna kan upplevas lite förvirrande, förhoppningsvis har vi skyltat bra var man ska ta vägen. Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg i framtiden!

Date of experience: 12/2018

Guest has not commented on review

Evelina Karlsson - Hotel Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?