Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

"Very satisfied"

Based on 10,172 reviews across 9 portals
40-49 years

Toppen, trevligt bemötande.

Tusen tack för att du tog dig tid att ge oss feedback på din vistelse. Vi är naturligtvis både glada och stolta över ditt fina omdöme, och att personalen levererade bra service till dig. Jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar dig varmt välkommen tillbaka!

By Gordon och Maj-Lis Carlson
60-69 years
Date of experience: 11/2018

Trevliga rum i mysig miljö med bra centralt läge. Nära till flygbussarna.

Tack Gordon och Maj-Lis för att ni tog er tid och ge oss ert fina betyg! Kul att ni gillade vårt koncept och att läget passade er vistelse. Ni är varmt välkomna åter!

60-69 years

Guest has not commented on review

Tack så hjärtligt för att du tog dig tid att ge oss feedback på din vistelse. Vi är naturligtvis både glada och stolta över ditt fina omdöme. Du verkar ha haft det riktigt trevligt hos oss och jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar dig varmt välkommen tillbaka!

40-49 years
Date of experience: 11/2018

Mysigt hotell. Konferensrum ok, dock kan en bättre projektorlösning med t.ex HDMI uppkoppling till en skärm vara en förbättringsmöjlighet

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt fina betyg. Vi uppskattar all feedback från våra gäster, det hjälper oss att förbättra våra gästers upplevelser på hotellet. Vi har noterat ert förslag angående en bättre projektorlösning och kommer ha det i åtanke inför framtiden. Vi hoppas att vi ser er på hotellet snart igen, ni är varmt välkomna åter!

Med vänliga hälsningar
50-59 years
Reviewed: 7 years ago (15/11/2018)

Guest has not commented on review

Thank you for the kind review. We are very happy to hear that you enjoyed your stay with us and we hope to see you at the hotel again!

Best regards,
Alone
70-79 years
Reviewed: 7 years ago (15/11/2018)

Guest has not commented on review

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt fina betyg! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg i framtiden!

Date of experience: 11/2018

Kanon bra mottagande i receptionen när vi kom.
Frukosten kunde varit snäppet bättre. Väldigt blaskig juice.

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt betyg. Vi uppskattar all feedback från våra gäster, det hjälper oss att förbättra våra gästers upplevelser på hotellet. Varmt välkommen åter!

Med vänliga hälsningar
By Leif Andersson
70-79 years
Date of experience: 11/2018

Hotellet är bra beläget för våra
aktiviteter. Bra service och trevlig
personal

Tack Leif för att du tog dig tid att ge oss ert fina omdöme, kul att se att ni trivdes så bra. Vi ser fram emot att hälsa er välkomna åter till Hotel Lorensberg!

Vänliga hälsningar
By Magnus Swahn
Date of experience: 11/2018

Bor alltid hos er i Göteborg

Tusen tack Magnus för att ni väljer att bo hos oss och för ditt fina omdöme! Vi är naturligtvis både glada och stolta över att ni väljer att komma tillbaka till oss. Om det är något vi kan göra för er framtida vistelse tveka inte att höra av er till 031-81 06 00. Jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar er varmt välkomna tillbaka!

30-39 years
Date of experience: 11/2018

Excellent! Great location and awesome service and beautiful reception staff

Thank so very much for your lovely review! We are happy you enjoyed your stay with us and that our staff made you feel welcomed. We hope to see you at the hotel soon again. You are most welcome back back to Hotel Lorensberg and Gothenburg!

Best regards,
Evelina Karlsson - Hotel Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?