Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

"Very satisfied"

Based on 10,172 reviews across 9 portals
No Public Name
60-69 years
Reviewed: 7 years ago (02/11/2018)

.Bra extra +för bra kuddar

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt fina betyg! Kul att du uppskattade våra kuddar extra mycket. Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg i framtiden!

By Maria Mattsson
70-79 years
Reviewed: 7 years ago (02/11/2018)
Date of experience: 11/2018

BINGO! Hotellet med fullträff i allt!.

WOW, vilket betyg! Tusen tack Maria! Vi är givetvis både glada och stolta över ditt fantastiska omdöme och ser fram emot att välkomna er åter till Hotel Lorensberg i framtiden :)

Varma hälsningar
By tomas
Family
40-49 years
Reviewed: 8 years ago (01/11/2018)
Date of experience: 10/2018

Ett trevligt hotell man känner sig alltid välkommen personalen är jättebra

Tack Tomas för ditt fina omdöme! Det är alltid lika kul att välkomna dig och din familj till Hotel Lorensberg. Vi är glada att ni trivs så bra hos oss. Är det något vi kan göra för att förgylla era vistelser hos oss ytterligare tveka inte att höra av er till oss :) Vi alla på hotellet önskar er en fortsatt trevlig höst och ser fram emot att hälsa er välkomna snart igen!

Varma hälsningar
By Bernt
70-79 years
Reviewed: 8 years ago (01/11/2018)
Date of experience: 10/2018

Mysigt hotell. Nivåskillnaden mellan hallen/toaletten och rummet var inte bra. Har syn och balansproblem. Var flera gånger nära att snubbla. Saknar sillen till frukosten.
Rummet tyst och ingen musik till frukosten. Bra. Återkommer gärna när tillfälle ges.

Tack Bernt för att du tog dig tid att ge oss feedback på er vistelse. Vi beklagar nivåskillnaden som ställde till det för dig, vi har noterat detta och kommer ha det i åtanke inför kommande renoveringar. Om det är något vi kan göra för att underlätta era framtida vistelser hos oss, tveka inte att kontakta oss på 031-81 06 00 eller info@hotel-lorensberg.se. Jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg ser fram emot att hälsa er välkomna åter vid nästa tillfälle!

By Tommy B
Date of experience: 10/2018

Guest has not commented on review

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt betyg. Vi uppskattar all feedback från våra gäster, det hjälper oss att förbättra våra gästers upplevelser på hotellet. Varmt välkommen åter!

By Joakim
Business
50-59 years
Date of experience: 10/2018

lyhörda rum, hörs tydligt från brevidvarande rum och även när folk går i rummen ovanför

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt betyg. Vi uppskattar all feedback från våra gäster, det hjälper oss att förbättra våra gästers upplevelser på hotellet. Dina synpunkter är noterade och vi kommer att hålla dem i åtanke för kommande renoveringar. Varmt välkommen åter!

Med vänliga hälsningar
No Public Name
Date of experience: 10/2018

Är säkert minst tionde gången vi bor hos er och det säger väl allt om vad vi tycker

Det gör det verkligen! Vi är så glada att ni väljer att bo hos oss när ni besöker Göteborg och ser fram emot att hälsa er välkomna åter vid nästa tillfälle! Om det är något vi kan göra för att förgylla er vistelse hos oss ytterligare, tveka inte att kontakta oss på 031-81 06 00 eller info@hotel-lorensberg.se så ska vi göra vårt bästa för att tillgodose era önskningar. Varmt välkomna åter önskar vi alla som jobbar på Hotel Lorensberg!
By Nina och Ingemar Helsing
Date of experience: 10/2018

Som vanligt mycket bra, men eftersom vi var sena med vår beställning fick vi ett mindre rum med de smalare sängarna. Vi var också för sena för att få parkering utanför hotellet.
Vi ses snart igen!

Tusen tack Nina och Ingemar för att ni tog er tid att ge oss era synpunkter! Kul att ni har haft en bra upplevelse trots ett lite mindre rum och ingen parkeringsplats utanför hotellet denna gången. Vi ser fram emot att hälsa er välkomna åter i framtiden!

Vänliga hälsningar
By Torgny Persson
Alone
60-69 years
Date of experience: 10/2018

Ett lagom stort hotell med rimliga rumspriser nära centrum. Bra service och vänlig, kunnig personal. Det ända som jag just nu kan tycka är orimligt är att man tar högre dygnshyra för p-plats vid hotellet än vad man betalar för kommunal parkering.

Tusen tack för din respons, kul att se att du trivdes och att personalen levererat bra service till dig. Vi har noterat att parkeringskostnaden kan ses över och kommer ha det i åtanke inför framtiden. Om det är något vi kan göra för din vistelse i framtiden kontakta oss gärna på 031-810600 eller info@hotel-lorensberg.se så hjälper vi dig. Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg och Göteborg!

Vänliga hälsningar
By Lena Söderman
Date of experience: 10/2018

Ett mycket trevligt hotell som vi alltid väljer när vi besöker Göteborg. Perfekt läge för olika aktiviteter. Trevlig personal.

Tusen tack Lena för att du tog dig tid att ge oss feedback på er vistelse. Vi är både glada och stolta över ert fina omdöme och att ni väljer att komma tillbaka till oss, det betyder mycket för oss. Jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar er varmt välkomna vid nästa tillfälle!

Evelina Karlsson - Hotel Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?