Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

"Very satisfied"

Based on 10,150 reviews across 9 portals
Friends
70-79 years
Reviewed: 1 year ago (11/12/2024)
Date of experience: 12/2024

Mysigt hotell med bra läge.

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt fina betyg! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg i framtiden! Med vänliga hälsningar Maria
Friends
40-49 years
Reviewed: 1 year ago (11/12/2024)

Guest has not commented on review

Tusen tack för din respons, kul att se att du trivdes. Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
60-69 years
Date of experience: 12/2024

Mycket trevligt men väldigt kallt på rummet.

Tack för ditt omdöme, det hjälper oss i vårt förbättringsarbete. Vi beklagar att du upplevde att rummet var kallt. Då vi har fjärrvärme som värmer upp hela hotellet kan det dessvärre ta lite längre tid att bli varmt i rummen än vad som är önskvärt att vid väderomväxlingar. Varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Maria. Hotel-Lorensberg
Group
<20 years
Date of experience: 12/2024

Väldigt bra, fick rummet bäddat men inte städat under dagen

Tack så mycket för er värdefulla feedback! Va tråkigt att ditt rum inte hade blivit städat, vi ber om ursäkt för detta. Vi hoppas att ni kommer tillbaka till oss igen. Med vänliga hälsningar Maria. Hotel-Lorensberg
By Mats Nilsson

Guest has not commented on review

Tack för att du valde att bo hos oss, och för din feedback! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg! Med vänliga hälsningar Maria. Hotel-Lorensberg
By Elsa
Family
20-29 years
Date of experience: 12/2024

Väldigt lugnt och skönt på hotellet, bra personal

Tack så hjärtligt för att du tog dig tid att ge oss feedback på din vistelse. Vi är naturligtvis både glada och stolta över ditt fina omdöme. Du verkar ha haft det riktigt trevligt hos oss och jag tillsammans med alla på Hotel Lorensberg önskar dig varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Maria, receptionen
Date of experience: 12/2024

Sååå kallt på 5 våningen, hua, första natten men med extra element så gick det bra resten av vistelsen.

By Sonja

Jättebra

Tack för ert fina omdöme. Vi är glada att ni haft en trevlig vistelse hos oss och vi hoppas vi ses på hotellet igen! Med vänliga hälsningar Hotel Lorensberg Maria, Hotel-Lorensberg
Alone
30-39 years
Reviewed: 1 year ago (09/12/2024)

Guest has not commented on review

Thank you for taking the time to write this review and welcome back to Hotel Lorensberg in the future! Best regards, Maria, front desk
No Public Name
Reviewed: 1 year ago (09/12/2024)

Guest has not commented on review

Tusen tack för din respons, kul att se att du trivdes. Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Maria, Hotel-Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?