Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

By Stefan
Alone
50-59 years

Lika bra som vanligt! :)

Tack så mycket för din recension! Vi blir så glada att ni väljer att återkomma till oss och är lika nöjda. Vi ser fram emot att få välkomna er igen! Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
By jörgen johansson

mycket bra

Tack så mycket för din recension! Vi blir så glada att ni trivts så bra hos oss. Varmt välkommen tillbaka igen! Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
By Monica Henriksson
Friends
Date of experience: 10/2024

Det enda jag överhuvudtaget skulle vilja ändra på, är att slippa välja frukosttid. Ett underbart hotell om man vill känna lugn och ro!

Tack så mycket för din recension! Va kul att du är nöjd med din vistelse. Eftersom vi jobbar mycket mot matsvinn så har vi frukosttider för att se hur många gäster som kommer vid tiderna under frukosten så vi inte sätter fram för mycket mat i onödan. Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
Friends
80+ years
Reviewed: 2 years ago (08/10/2024)
Date of experience: 09/2024

Guest has not commented on review

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen åter igen. Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
By Eric Westring
70-79 years
Reviewed: 2 years ago (08/10/2024)
Date of experience: 09/2024

Hemtrevligt i entrén,perfekt läge, trevlig personal, bra pris!

Tack så mycket för din recension! Vi blir så glada att ni trivts hos oss och tyckte det var hemtrevligt. Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg

Bra vi kommer tillbaka

Tack så mycket för din recension! Vi blir så glada att ni väljer att komma tillbaka igen, ni är så varmt välkomna! Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
Date of experience: 09/2024

Utmärkt. Bekvämt och trevligt.
Personalen är enastående.
Läget är praktiskt och bra, mitt i stan.

Tack så mycket för din fina recension! Vi blir alltid lika glada när våra gäster trivs hos oss. Ni är varmt välkomna tillbaka igen. Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
Date of experience: 10/2024

Allt va till belåtenhet!!

Tack så mycket för din recension! Vi hoppas att välkomna er åter igen. Med vänliga hälsningar maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
By Kari Lauritzen
Alone
80+ years
Reviewed: 2 years ago (05/10/2024)
Date of experience: 09/2024

Har bodd der flere ganger i året i mange år, meget fornøyd! Skulle ønske det var mulig å ete noe der på kvelden, eventuelt med et lite glass vin!

Thank you so much for your review! We are so happy that you like staying here and choose to come back. We looking forward to welcome you again. Kind regards Maria, front desk. Hotel-Lorensberg
By Ingmar Simonsson
Business
70-79 years
Reviewed: 2 years ago (04/10/2024)
Date of experience: 09/2024

Från början möttes jag av hjälpsamhet med väskor och genomgående utmärkt service och dessutom väldigt bra frukost, vilket är väldigt viktigt inför långa dagar på bokmässan!

Tack så mycket för din fina recension! Vi blir så glada att ni trivts hos oss. Vi hoppas att välkomna er tillbaka på nästa års mässa. Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?