Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

"Very satisfied"

Based on 10,149 reviews across 9 portals
By Anette
60-69 years
Reviewed: 2 years ago (25/09/2024)
Date of experience: 09/2024

Guest has not commented on review

Tack så mycket för er recension! Varmt välkommen åter. Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
Alone
50-59 years
Reviewed: 2 years ago (21/09/2024)
Date of experience: 09/2024

Trevligt bemötande och bra läge.

Tack så mycket för din recension! Vi blir så glada att ni tyckte om eran vistelse hos oss och uppskattade vårat läge. Vi hoppas att välkomna er åter igen. Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
Alone
60-69 years
Reviewed: 2 years ago (18/09/2024)
Date of experience: 09/2024

Trevligt hotell som ligger bra till.
Lite röklukt när man kommer ut i korridoren utanför rummet.

Tack så mycket för din recension! Va kul att ni tyckte om hotellet. Va tråkigt att det var röklukt i korridoren, det ska det naturligtvis inte vara. Vi hoppas att ni återkommer till oss igen. Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
By Anne
Date of experience: 09/2024

Bra pris för ett bra hotell!

Tack så mycket för din recension! Va kul att du tyckte det var bra hos oss. Varmt välkommen åter igen! Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
Business
30-39 years
Date of experience: 09/2024

It is located in a nice, central area, and it was convenient for me to stay there during the congress

Thank you for your review! How nice that you appreciated our location and we hope you enjoyed your stay as well. Kind regards Maria, front desk. Hotel-Lorensberg

Bra!

Tack så mycket för din recension! Vi blir alltid lika glada när våra gäster trivs hos oss. Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
Date of experience: 09/2024

Mycket nöjd. Återkommer gärna. Perfekt läge.

Tack så mycket för din recension! Vi blir så glada att ni är nöjda med er vistelse och att ni vill återkomma igen. Ni är så varmt välkomna! Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
By Kenth Johansson
Family

Lika nöjd som vanligt. På Hotel Lorensberg får jag allt och lite till 😏

Tack så mycket för din toppen recension! Vi blir så glada att ni är nöjda. Ni är varmt välkomna åter igen. Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
By Ola Nilsson
60-69 years
Reviewed: 2 years ago (15/09/2024)

Helt suveränt!

Tack så mycket för din recension! Va kul att ni är nöjda med allt. Varmt välkommen åter! Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
By Svein Erik
50-59 years
Reviewed: 2 years ago (12/09/2024)
Date of experience: 09/2024

Veldig trivelig hotel. Rent å pent, og god frokost. ligger veldig bra til. Kommer gjerne igjen.

Thank you for your review! We are so happy that you enjoyed your stay with us and even better that you like to return again! You are warm welcome back. Kind regards Maria, front desk. Hotel-Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?