Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

"Very satisfied"

Based on 10,149 reviews across 9 portals
By Janet Ashton
50-59 years
Reviewed: 2 years ago (08/09/2024)
Date of experience: 09/2024

Very nice little hotel at very reasonable prices

Thank you so much for your review! It makes us very happy that you enjoyed staying with us and thought the price was good. Kind regards Maria, front desk. Hotel-Lorensberg
Business
60-69 years
Reviewed: 2 years ago (05/09/2024)
Date of experience: 09/2024

Veldog fornøyd med oppholdet. Hyggelig, passe stort hotell.

Thank you so much for your nice review! It makes us so happy that you had a pleasent stay with us. Warm welcome back again! Kind regards Maria, front desk. Hotel-Lorensberg
By Gina M Lintho
Friends
40-49 years
Date of experience: 09/2024

Veldig fornøyd! Stille hotell, hyggelige ansatte og godt utvalg til frokost.

Thank you so much for your review! We are so happy that you enjoyed your stay with us and we hope to welcome you back again! Kind regards Maria, front desk. Hotel-Lorensberg
By Eva Nohr Bredin

Helnöjd!

Tack så mycket för er toppen recension! Va kul att ni är helt nöjda med er vistelse. Det gör oss mycket glada. Varmt välkommen åter igen! Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
Friends

kalasbra

Tack så mycket för din recension! Vi blir så glada när våra gäster trivs hos oss. Ni är så varmt välkomna tillbaka igen! Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
By Per Brandkvist
Alone
70-79 years

Jättebra

Tack så mycket för din recension! Vi blir så glada att allt var bra under din vistelse. Varmt välkommen åter igen! Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
By Rikard
40-49 years
Reviewed: 2 years ago (03/09/2024)

Bara bra.

Tack så mycket för din recension! Va kul att allt var till belåtelse. Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
60-69 years
Reviewed: 2 years ago (02/09/2024)

Mycket trevlig o behaglig

Tack så mycket för din toppen recension! Vi blir alltid glada när våra gäster trivs hos oss. Varmt välkommen åter igen. Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
By Marianne Wågström
60-69 years
Reviewed: 2 years ago (30/08/2024)
Date of experience: 08/2024

Göteborgs vänligaste hotell! Fantastisk service och bemötande! Familjärt och trevligt! Rent, bra frukost, positivt med vatten att kunna ta med upp på rummet, kaffe/te erbjuds kontinuerligt, sköna sängar, flera olika parkeringsmöjligheter i närheten! Bra läge - Allt topp!

Tack så hemskt mycket för er fina recension! Vi blir så glada att ni trivts så bra här och uppskattar våran service och de vi har att erbjuda. Ni är så varmt välkomna åter igen! Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
Business
20-29 years
Reviewed: 2 years ago (30/08/2024)
Date of experience: 08/2024

Guest has not commented on review

Thank you so much for your review! We are so happy that you are pleased with your stay with us. Kind regards Maria, front desk. Hotel-Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?