Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

"Very satisfied"

Based on 10,149 reviews across 9 portals
By Carina
Date of experience: 07/2024

Trevligt hotell med mycket vänligt bemötande.

Tack så mycket för din recension! Vi blir alltid glada när våra gäster trivs hos oss. Vi hoppas att välkomna er åter igen! Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
By Christer

Guest has not commented on review

Tack så mycket för din toppen recension! Va roligt att ni trivts så bra hos oss. Varmt välkomna tillbaka igen. Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
By Inger och Christer Botås
70-79 years
Date of experience: 07/2024

Ni är på helt rätt väg. Familjärt, fin service och vänligt bemötande. Har bott hos er tidigare och känner oss alltid välkomna och sedda. Bra frukost.Utmärkt läge i närheten av de platser vi vill besöka. Vi kommer tillbaka!

En liten ” efterlysning” : Saknade en liten hylla att ställa flaskor på i duschen. Gärna en ” duschpall” också. Jag hade önskat ett litet nattygsbord vid sängen. Nu fanns inget att lägga t ex telefonen på.

Tack så mycket för er recension! Vi uppskattar våra gästers åsikter då det ger oss möjlighet till förbättring. Vi blir så glada att ni trivts så bra hos oss och att ni vill återkomma igen. Ni är så varmt välkomna! Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
Friends
70-79 years
Reviewed: 2 years ago (20/07/2024)
Date of experience: 07/2024

Mycket familjär och trevlig.
Återkommer gärna.

Tack så mycket för din fina recension! Vi blir så glada att ni trivts hos oss och att ni vill återkomma. Ni är så varmt välkomna tillbaka! Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
By Camilla Anderson
40-49 years
Reviewed: 2 years ago (20/07/2024)

Guest has not commented on review

Thank you so much for your review! We are happy that you are pleased with your stay with us. Kind regards Maria, front desk. Hotel-Lorensberg
By Ann-Thérèse Ädel
80+ years
Reviewed: 2 years ago (18/07/2024)
Date of experience: 06/2024

Jag Ann-Thérèse Ädel. Vill tacka från vår familj som bodde hos Er 26/6 till den 30/6. Alla var nöjda. Tyvärr blev jag sjuk och min man Lennart och jag kunde inte komma denna gång. Men ser fram emot ett annat besök.
Med vänlig hälsning
Familjen Ädel, Trapp Sundsvall

Tack så mycket själva och för er fina recension! Tråkigt att ni blev sjuka blev sjuk och inte kunde komma. Ni är så varmt välkomna tillbaka en annan gång! Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
Alone
40-49 years
Reviewed: 2 years ago (17/07/2024)

Guest has not commented on review

Tack så mycket för din recension! Vi hoppas att välkomna dig åter igen. Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
By Malin Petersson
Date of experience: 07/2024

Alltid nöjd med hotellet! Väljer det varje gång i Göteborg.

Tack så mycket för din recension! Vi blir så glada att ni väljer att återkomma och bo här och är nöjd ännu en gång. Vi ser fram emot att välkomna er åter igen! Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg

Vi kommer tilbake.

Thank you so much for your review! We are so happy that you liked your stay with us and want to come back another time. We look forward to welcome you back here again. Kind regards Maria, front desk. Hotel-Lorensberg
Friends
Date of experience: 07/2024

I det stora hela var vistelsen bra men tyvärr så blev vi störda i två nätter på grund av att det var några personer som sprang och skrek i korridoren utanför vårat rum.

Tack så mycket för er recension! Va tråkigt att ni blev störda av andra gäster. Hoppas att resten av eran vistelse var fin. Vi hoppas att välkomna er åter igen. Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?