Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

"Very satisfied"

Based on 10,149 reviews across 9 portals
By Barbro Dahlin
Date of experience: 07/2024

Ett centralt hotell med bra sängar och mycket lugn miljö. Trevlig och hjälpsam personal. Det jag saknat är sanitetspåse i badrummet samt en normal hög toalett placerad inne i badrummet inte direkt vid ingången.

Tack så mycket för din recension! Vi uppskattar alla våra gästers åsikter då det ger oss möjlighet till förbättring. Vi hoppas att välkomna er åter igen. Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
By Henrik Samuelsen
Family
30-39 years
Date of experience: 07/2024

Rent, ryddig, fantastisk frokost og servicemindede resepsjonister. Kommer jeg til Gøteborg ved en senere anledning er Lorensberg første valg av overnattingssteder.

Thank you for your nice review! We are so happy that you enjoyed staying with us and liked our breakfast. Hope to see you back here again. Kind regards Maria, front desk. Hotel-Lorensberg
Friends
Date of experience: 07/2024

Hemtrevligt hotell i lugnt område. Nära till centrum o allmänna kommunikationer. Extra plus med veteranpriser o tillgång till fika.

Tack så mycket för din recension! Va kul att ni tyckte det var hemtrevligt hos oss och uppskattade våra veteranpriser. Vi hoppas att välkomna er åter igen. Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
By Adam Kessler
Business
30-39 years
Date of experience: 07/2024

Fabulous. This was a perfectly balanced quality/price hotel for my visit to Gothenburg University. I will definitely visit again. Breakfast was excellent and a highlight
I think that some ventilation would help - in the warm weather the room became quite stuffy. At least a sheet or lighter blanket might have helped. The little fan was good.

Thank you for your review! We always appreciate our guests opinions since it gives us a chance to improve. How nice that you enjoyed our breakfast. Sorry that the room felt a bit too warm. Kind regards Maria, front desk. Hotel-Lorensberg
By Britt-Marie Björkegren
Date of experience: 07/2024

Mysigt o hemtrevligt hotell. Tack vare vinklar o vrån till rummen känns det litet fastän det är ganska stort. Bra service att vi fick checka in kl. 11.30 eftersom vi skulle parkera bilen 20 min från hotellet.

Tack så mycket för din recension! Va roligt att ni tyckte det var hemtrevligt hos oss. Tråkigt att ni inte kunde parkera eran bil hos oss, vi rekommenderar alltid att boka en parkeringsplats i förväg då dom ofta blir fullbokade. Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
By John S
Alone
Date of experience: 06/2024

I love Hotel Lorensberg! Always the best service. The comfortable beds are perfect for me. A beautiful atmosphere throughout the hotel.
Breakfast buffet is delicious and has a great selection!!

Thank you so much for your lovely review! We are very happy that you liked staying with us and enjoyed our breakfast. Kind regards maria, front desk. Hotel-Lorensberg
60-69 years

Bra vistelse.
Vad gäller frukosten var den ok inte mer.
Apelsinjuicen sätter standarden på frukosten, hotellen som har bäst frukost har färskpressad juice.

Tack för din recension! Vi uppskattar alla våra gästers åsikter då det ger oss möjlighet till förbättring. Va tråkigt att frukosten inte var helt till belåtelse. Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
By Jenny Grantröm
Family
50-59 years
Date of experience: 07/2024

Meddela gärna att störande byggarbete pågår på innergården. 07 varje morgon startade högljudd grävmaskin med tillhörande högljudda byggarbetare!!!

Tack så mycket för din recension! Vi ber om ursäkt för det störande ljudet från byggarbetet gården intill. Hoppas att resten av vistelsen var till belåtelse. Vi hoppas att välkomna er tillbaka igen! Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
Alone
Date of experience: 07/2024

Alldeles fantastisk, precis som tidigare vistelser. Ni är fantastiska på alla sätt.

Tack så mycket för din fina recension! Vi blir så glada att ni är en återkommande gäst och trivs så bra hos oss och även denna gången. Vi ser fram emot att få välkomna er tillbaka igen! Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
By Uffe
60-69 years
Reviewed: 2 years ago (05/07/2024)
Date of experience: 06/2024

Alltid lika trevligt

Tack så mycket för din recension! Vi blir så glada att ni är en återkommande gäst och trivdes bra även denna gången. Vi ser fram emot att välkomna er tillbaka igen! Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?