Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

"Very satisfied"

Based on 10,131 reviews across 9 portals
By Anja Müller
Date of experience: 03/2025

trevligt familjeägt hotell med personlig service och mycket bra frukost

Tack för ert fina omdöme. Vi är glada att ni haft en trevlig vistelse hos oss och vi hoppas vi ses på hotellet igen! Med vänliga hälsningar Hotel Lorensberg
Friends
Date of experience: 04/2025

Det var bra trevlig personal som kunde klara av mina funderingar
Tack för den här gången

Tack så mycket för er värdefulla feedback! Det är med stor glädje vi läser hur bra ni trivdes. Vi hoppas att ni kommer tillbaka till oss snart. Med vänliga hälsningar Maria
70-79 years
Date of experience: 04/2025

Guest has not commented on review

Tack för din respons, kul att se att du trivdes. Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Maria
By Kari Lauritzen
Friends
80+ years
Date of experience: 04/2025

Bor alltid på Lorensberg når jeg besøker Gøteborg, « midt i smørøyet «!

Thank you for taking the time to write this review and welcome back to Hotel Lorensberg in the future! Best regards, Maria
50-59 years
Reviewed: 2 months ago (18/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Guest has not commented on review

Tusen tack för din respons, kul att se att du trivdes. Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Maria
60-69 years
Reviewed: 2 months ago (18/04/2025)

Mycket bra

70-79 years
Reviewed: 2 months ago (16/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Lika trevligt som vanligt - MEN: Det skulle vara väldigt bra med mindre städande under dagen i "kaffe"-loungen! Vi hade precis slagit oss till ro med en kopp kaffe och en kaka för att läsa tidningen och koppla av när vi blev omringade av dammsugare, golvsop och golvtvätt. Vid mer än ett tillfälle.. Det är inte särskilt trevligt att städning pågår samtidigt som hotellets gäster försöker koppla av och njuta av en kopp kaffe. Jag föreslår respektfullast att dessa aktiviteter förläggs till en annan och för hotellets gäster lämpligare tidpunkt. En plats att ställa använda koppar på vore också bra - eller har jag missat den? PS Snälla, ta bort det fjantiga hjärtat vid valet av resa/par, alla är inte på någon romantisk helg! Ersätt den gärna med två "gubbar" från "Vänner". ---- Därmed sagt ser vi fram emot vår nästa vistelse hos er.

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt betyg. Vi uppskattar all feedback från våra gäster, det hjälper oss att förbättra våra gästers upplevelser på hotellet. Vi ber om ursäkt att ni blev störda av städandet vid kaffet i lobby, vi ska ha detta i åtanke. Det finns brickor under kaffet i lobbyn för använda glas. Varmt välkommen åter! Med vänliga hälsningar Hotel Lorensberg
Date of experience: 04/2025

Das Hotel hat uns in allen Belangen sehr gut gefallen. Die Freundlichkeit des Personals, das Frühstück sowie die "Kaffee-, Tee- und Wasserbar" waren herausragend!

Thank you for the kind review. We are very happy to hear that you enjoyed your stay with us and we hope to see you at the hotel again! Best regards, Maria
By Susanne Blombäck
Date of experience: 04/2025

Lugnt och trevligt hotell roligt att det inte är så sterilt!

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt fina betyg! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg i framtiden! Med vänliga hälsningar Maria
By Eva Green
Date of experience: 04/2025

Alltid lika trevligt varje gång som vi är hos er❤️💖🫶 Finns absolut inget att klaga på😍🥰

Tack så mycket för er värdefulla feedback! Det är med stor glädje vi läser hur bra ni trivdes. Vi hoppas att ni kommer tillbaka till oss snart igen. Med vänliga hälsningar Maria
Back to Top CERTIFICATE what's this?