Hotel Lorensberg hotel logohotel logo
87%

"Very satisfied"

Based on 10,146 reviews across 9 portals
60-69 years
Reviewed: 2 years ago (28/05/2024)

Nöjd

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din feedback om din vistelse hos oss. Vi är glada att höra att du var nöjd med din upplevelse. Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
Business
20-29 years
Reviewed: 2 years ago (28/05/2024)

Guest has not commented on review

Tack så mycket för din recension! Va kul att ni trivts hos oss. Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
70-79 years
Reviewed: 2 years ago (27/05/2024)
Date of experience: 05/2024

Centralt och nära till begivenheter.

Tack för att ni tog er tid att ge oss er feedback angående er senaste vistelse. Vi är så tacksamma för att ni tyckte att vårt läge var centralt och bekvämt för evenemang. Vi värdesätter verkligen våra gästers åsikter och strävar efter att göra deras vistelse bekväm och trevlig. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart! Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
70-79 years
Date of experience: 05/2024

Mycket trevlig och vänlig personal som gav tips och råd när vi undrade över något.
Trevligt hotell med bra läge i Göteborg.
Fina målningar överallt.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din recension om din vistelse på vårt hotell. Vi är glada att höra att du tyckte att personalen var vänlig och hjälpsam med att ge råd. Det är också underbart att du gillade läget för vårt hotell, liksom konstverket i hela. Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
By Therese Persson
30-39 years

Guest has not commented on review

Tack så mycket för din recension! Vi är så glada att ni trivts hos oss. Varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
Alone
80+ years

Guest has not commented on review

Tack så mycket för din recension! Va kul att ni trivts så bra hos oss. Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
By Kenneth
60-69 years
Reviewed: 2 years ago (22/05/2024)
Date of experience: 05/2024

Mycket trevligt bemötande av all personal på hotellet vi har varit hos er tidigare och kommer att komma tillbaka när vi besöker Göteborg nästa gång.

Tack för att du tog dig tid att ge oss din recension! Vi är så glada att höra att du hade en trevlig upplevelse hos oss vid dina tidigare besök och vi ser fram emot att träffa dig igen under din nästa resa till Göteborg.
Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
By Anne Luneborg

Bra og sentral beliggenhet

Thank you for taking the time to share your feedback about your stay at our hotel. We are delighted to hear that you enjoyed our central location.
We strive to provide each guest with a comfortable and enjoyable stay, and we are so sorry that we did not meet your expectations on this occasion. We take all feedback seriously and use it as an opportunity to improve our services for future guests. Kind regards Maria, front desk. Hotel-Lorensberg

Alone
Date of experience: 05/2024

Hemtrevligt hotell med bra och lugnt läge.
Rummen är rena, sängarna sköna och frukosten har stor variation. Precis vad jag behövde. Väldigt trevlig och hjälpsam personal. I'll be back😊.

Tack för att ni tog er tid att recensera er vistelse hos oss! Det är underbart att höra att du tyckte att vårt läge var lugnt och att vårt rena rum, och bra frukostutbud. Vi strävar efter att se till att våra gäster får en fantastisk vistelse när de väljer vårt hotell, så det är fantastiskt att vi uppnådde detta med dig. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka igen! Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
Business
30-39 years

Guest has not commented on review

Tack så mycket för din recension! Vi uppskattar alla våra gästers åsikter då det ger oss möjlighet till förbättring. Vi ber så hemskt mycket om ursäkt att det inte var ordentligt städat på toaletten. Så ska det så klart inte vara. Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?