Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

Based on 10,146 reviews across 9 portals
By Martin
Friends
50-59 years
Reviewed: 2 years ago (21/05/2024)
Date of experience: 05/2024

Precis vad man behöver. Nöjd!

Tack för att du valde vårt hotell och för att du tog dig tid att recensera oss. Vi är glada över att vi gav dig den komfort och bekvämlighet som du behövde. Vi ser fram emot att välkomna dig igen snart! Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
By Ingela Norén
Friends
40-49 years
Reviewed: 2 years ago (21/05/2024)
Date of experience: 05/2024

I helhet är jag mycket nöjd. Det är tyst och lugnt. Lagom långt till spårvagn och restauranger.

Tack för din positiva recension! Vi är glada att höra att du trivdes och tyckte att hotellet var lugnt och fridfullt. Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg

70-79 years
Reviewed: 2 years ago (17/05/2024)

Bra!

Tack så mycket för er recension! Vi är mycket glada över att du njöt av din vistelse hos oss på hotellet. Vi strävar efter att ge en trevlig och bekväm upplevelse för alla våra gäster, och vi är glada att veta att vi kunde göra det för dig. Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
50-59 years
Reviewed: 2 years ago (16/05/2024)
Date of experience: 05/2024

Vi är mycket nöjda och återkommit flera gånger nu under flera år, lugnt och fint hotell, mycket trevlig personal.

Tack för att ni valt vårt hotell och återvänt flera gånger genom åren. Vi uppskattar dina vänliga ord om vår lugna miljö och vänliga personal. Vårt team arbetar hårt för att se till att var och en av våra gäster har en trevlig vistelse och vi är tacksamma för din lojalitet. Vi ser fram emot att träffa dig igen snart! Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
By Karina
Date of experience: 05/2024

Hotell med sjel, som tar vare på fortidens historie med god kunstnerisk atmosfære.
Vennlige service personell.
God og varierte frokost.
Ligger sentralt til trikken.

Thank you for your kind review! We are delighted to hear that you enjoyed the artistic atmosphere of our hotel, as well as the friendly service from our staff and the varied breakfast. We appreciate that you noticed our central location close to public transport. At our hotel, we strive to create an inviting atmosphere for all guests, with a focus on hospitality and comfort. Kind regards Maria, front desk. Hotel-Lorensberg

60-69 years
Date of experience: 05/2024

Guest has not commented on review

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen åter. Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
Family
Date of experience: 05/2024

Dejligt roligt hotel med venligt og serviceminded personale.
Hotellet har sjæl og et historisk touch.

Thank you for your review! How nice that you liked your stay and our service. We hope to see you back here again. Kind regards Maria, front desk. Hotel-Lorensberg
60-69 years
Date of experience: 05/2024

Trevligt hotell, möjlighet att boka parkering, lagom avstånd till centrum

Tack så mycket för din recension! Va kul att ni tyckte om eran vistelse hos oss. Vi hoppas att välkomna er åter igen. Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
40-49 years
Date of experience: 05/2024

Fantastiskt trevligt hotell! Nära till det mesta. Rent och fräscht. Trevlig personal.

Tack så mycket för din recension! Vi blir så glada att ni tyckte det var så trevligt här. Ni är varmt välkomna tillbaka igen. Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
By Mikael Niklasson
Date of experience: 05/2024

Jag är mycket nöjd med servicen, frukosten och läget. Rummet var lite gammeldags men helt okej. Med tanke på priset är jag mycket nöjd, och jag återkommer gärna.

Tack så mycket för er recension! Va kul att ni är nöjda mer eran vistelse hos oss. Ni är varmt välkomna tillbaka igen! Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?