Hotel Lorensberg hotel logohotel logo

Based on 10,146 reviews across 9 portals
By Charlotte Augustsson
Family
30-39 years
Reviewed: 2 years ago (15/05/2024)
Date of experience: 05/2024

Vi är jättenöjda med vistelsen hos er! Rent och snyggt överallt, fantastiskt frukost, bra parkering som gick att boka i förväg och stort och tyst rum. Mycket trevlig personal som svarade på alla frågor.
Ett toppenhotell som vi gärna återkommer till!

Tack så mycket för din recension! Vi blir så glada att ni är så nöjda mer eran vistelse och ännu bättre att ni gärna vill återkomma. Ni är så varmt välkomna tillbaka! Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
By Peter
Couple
60-69 years
Reviewed: 2 years ago (05/05/2024)
Date of experience: 04/2024

Stort fint rum. Mycket trevlig personal. Parkering utanför dörren. Vi är mycket nöjda med vistelsen.

Tack så mycket för er recension! Va kul att ni är nöjd med eran vistelse hos oss. Vi hoppa att ni väljer att återkomma igen! Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
By Anna-Lena
60-69 years
Reviewed: 2 years ago (04/05/2024)
Date of experience: 04/2024

Mycket trevligt hotell där allt finns. Bra läge i Göteborg.

Tack så mycket för din recension! Va roligt at ni trivts så bra under eran vistelse hos oss. Varmt välkomna tillbaka igen! Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
By Ulf
80+ years

Toppen

Tack så mycket för din recension! Va kul att allt kändes toppen. Varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
Business
30-39 years
Date of experience: 04/2024

Hotel was very lovely and staff was friendly. Breakfast was amazing, everything was fresh and there were all the nice little things that were home made.

Thank you so much for your review! It makes us happy that you enjoyed our breakfast. Hope to see you back here again. Kind regards Maria, front desk. Hotel-Lorensberg
Date of experience: 04/2024

Guest has not commented on review

By Gösta Fischer
80+ years
Date of experience: 04/2024

Allt bra. Kan inte komma på några förbättringar!

Tack så mycket för er recension! Va kul att ni tyckte allt var bra. Vi hoppas att välkomna er åter igen. Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
By Annette Eriksson
Couple
60-69 years
Reviewed: 2 years ago (02/05/2024)
Date of experience: 04/2024

Centralt och ett mycket bra hotell

Tack för din recension! Va kul att ni har trivts så bra hos oss. Varmt välkommen tillbaka en annan gång igen! Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
50-59 years
Reviewed: 2 years ago (30/04/2024)
Date of experience: 04/2024

Guest has not commented on review

By Marie Karlsson
50-59 years
Reviewed: 2 years ago (30/04/2024)
Date of experience: 04/2024

Fina rum och trevlig personal

Tack så mycket för din recension! Va kul att ni uppskattade rummet och våran personal. Vi hoppas att välkomna er åter igen. Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?