Hotel Lorensberg hotel logohotel logo
87%

"Very satisfied"

Based on 10,151 reviews across 9 portals
60-69 years
Reviewed: 2 years ago (02/03/2024)

50-59 years
Reviewed: 2 years ago (02/03/2024)
Date of experience: 02/2024

Vi återkommer år från år, så självklart är vi nöjda. Läget är perfekt, härlig familjär känsla. Sköna sängar, bra frukost även om jag saknar pannkakor som kännetecknar en riktigt bra hotellfrukost. Det hade varit pricken över iet.

Tack så mycket för eran recension! Vi blir så glada att ni väljer att komma tillbaka och bo hos oss. Vi ska se över möjlighet om att ta in pannkakor till våran frukost. Ni är varmt välkomna tillbaka nästa gång igen! Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
By Elisabeth
Couple
60-69 years
Reviewed: 2 years ago (01/03/2024)
Date of experience: 02/2024

Perfekt läge, lite svårt att orientera sig på våningsplan, trånga gångar o lite lutande golv. Inte handikappvänligt.

Tack för din recension! Vi uppskattar våra gästers åsikter då det ger oss möjlighet att förbättras. Tråkigt att det kändes svårt att gå i våra våningar. Det går bra att be receptionen om hjälp om man vill byta rum till en lägre våning närmare hissen för att underlätta lite. Vi hoppas att kunna välkomna dig tillbaka igen! Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
80+ years
Reviewed: 2 years ago (01/03/2024)

60-69 years
Reviewed: 2 years ago (28/02/2024)
Date of experience: 02/2024

allt var toppen som vanligt.

Tack för er fina recension! Vi blir så glada att ni väljer att bo hos oss och trivs så bra här. Varmt välkommen en annan gång igen! Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg

By Irene
Date of experience: 02/2024

Vi trivdes fint, vi var tre vuxna och tre barn.
Barnen som inte är så vana vid storstaden
klarade av att bekanta sig och känna sig hemma på hotellet. Vi fick fin service och frukosten var fräsch och god. Tack för denna gången. Läget är perfekt för att bekanta sig med Göteborg. Promenad avstånd till mycket och nära till kollektivtrafiken.

Tack så mycket för er recension! Va kul att ni och barnen kände sig hemma hos oss och uppskattade våran frukostbuffé. Vi hoppas att välkomna er åter igen! Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
By Östman
30-39 years

Allt var så bra 😊
Frukostvärdinnan trevlig och fyllde snabbt på om något var slut 👌🏻
Vi kommer nästa år igen!

Tack så mycket för er recension! Va kul att ni trivts så bra hos oss och vill återkomma igen. Ni är så varmt välkomna! Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
Couple
70-79 years
Reviewed: 2 years ago (26/02/2024)

Alone
70-79 years
Reviewed: 2 years ago (25/02/2024)
Date of experience: 02/2024

Väljer alltid ert hotell vid mina besök i Gbg eftersom jag känner mig hemma där, rummen är lagom stora, sängen skön och frukosten perfekt för mina behov. Att ni bjuder på kaffe/te och god kaka är en bonus, tack.

Tack för er toppen recension! Va roligt att ni trivts så bra hos oss och uppskattar allt. Ni är varmt välkomna en annan gång igen! Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?