Hotel Lorensberg hotel logohotel logo
87%

"Very satisfied"

Based on 10,142 reviews across 9 portals
30-39 years
Reviewed: 4 months ago (16/12/2025)
Date of experience: 12/2025

Enkelt, tyst, prisvärt. Jättebra helt enkelt.

Tack för ert fina omdöme. Vi är glada att ni haft en trevlig vistelse hos oss och vi hoppas vi ses på hotellet igen! Med vänliga hälsningar Hotel Lorensberg
By Thomas oCarina Bjerendal
70-79 years
Reviewed: 4 months ago (14/12/2025)

Guest has not commented on review

Tack så mycket för er värdefulla feedback! Det är med stor glädje vi läser hur bra ni trivdes. Vi hoppas att ni kommer tillbaka till oss snart. Med vänliga hälsningar Maria
By Carl Jørgen Rummelhoff
Family
60-69 years
Reviewed: 4 months ago (13/12/2025)
Date of experience: 12/2025

Trivelig betjening, ok hotell og grei beliggenhet.

Thank you for the kind review. We are very happy to hear that you enjoyed your stay with us and we hope to see you at the hotel again! Best regards, Maria
Alone
70-79 years
Reviewed: 4 months ago (13/12/2025)

By de Bruin
50-59 years
Reviewed: 4 months ago (12/12/2025)
Date of experience: 12/2025

Geweldig hotel! Altijd een kamer beschikbaar als ik vroeg incheck. Aardige en persoonlijk service. Lekker ontbijt. Super locatie.

Thank you for your kind review. You are most welcome back to Hotel Lorensberg when visiting Gothenburg. Best regards, Maria
By Hans
50-59 years
Reviewed: 4 months ago (09/12/2025)

Guest has not commented on review

Thank you for taking the time to write this review and welcome back to Hotel Lorensberg in the future! Best regards, Maria
80+ years
Reviewed: 4 months ago (08/12/2025)

Guest has not commented on review

Tusen tack för din respons, kul att se att du trivdes. Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Maria
70-79 years
Reviewed: 4 months ago (05/12/2025)
Date of experience: 11/2025

Vänlig och hjälpsam personal.

Tack för att du tog dig tid och ge oss ditt fina betyg! Varmt välkommen åter till Hotel Lorensberg i framtiden! Med vänliga hälsningar Maria
By Lars Jangland
60-69 years
Reviewed: 4 months ago (04/12/2025)
Date of experience: 11/2025

Bra men på fredag kväll natt stördes vi av grävandet utanför

Sov inte bra den natten

Tack så mycket för er värdefulla feedback! Vi beklagar att ni stödes av grävandet, vi har tyvärr haft oturen att det pågått vägarbete med vår parkering. Vi hoppas att ni kommer tillbaka till oss snart. Med vänliga hälsningar Maria
40-49 years
Reviewed: 4 months ago (04/12/2025)
Date of experience: 11/2025

Wonderful stay that feels almost like being welcomed to someones home.

Thank you so much for taking the time to write this review and what a lovely one to receive. We are very happy to read that you enjoyed everything. Warm welcome back again! Kind regards Maria
Back to Top CERTIFICATE what's this?