Hotel Lorensberg hotel logohotel logo
87%

"Very satisfied"

Based on 10,151 reviews across 9 portals
70-79 years
Reviewed: 3 years ago (10/10/2023)
Date of experience: 10/2023

Ett jättetrevligt hotell med ett centralt läge. Vackra väggmålningar. Fin frukost med ett lagom stort utbud. Att det finns flera mindre rum där man kan sitta o äta sin frukost är också bra.
Hjälpsam personal.

Tack för din recension! Vi uppskattar våra gästers åsikter och vi är mycket glada att du tyckte om din vistelse hos oss. Va kul att du uppskattade våran frukost! Vi hoppas att kunna välkomna dig nån annan gång igen. Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
By Nils-Olov Carlsson
Couple
80+ years

Family

70-79 years
Date of experience: 10/2023

Mysig miljö men man kanske skulle öppna upp mer i frukostmatsalen, kändes lite trång o instängd

Tack för din recension! Kul att du tyckte det kändes mysigt här, vi tycker själva det är väldigt mysigt. Förstår att det kan kännas lite trångt i frukosten när många äter samtidigt. Vi brukar öppna upp ett till rum vid frukosten när det är mycket. Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
By Caroline
Couple
Date of experience: 10/2023

En skön och välkomnande känsla i trevlig miljö. Bra läge med närhet till det mesta. Vi har inget behov av att " prova" något annat hotell.

Tack för din recension! Va kul att du trivs så bra hos oss, ni är varmt välkommen igen! Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
By Johanna Daehli
Business

Topp!

Tack för din recension! Vi är glada att du tyckte allt var toppen! Med vänliga hälsningar Maria, receptionen. Hotel-Lorensberg
30-39 years

80+ years
Reviewed: 3 years ago (07/10/2023)

By Frank Birkeland
50-59 years
Reviewed: 3 years ago (05/10/2023)
Date of experience: 09/2023

Veldig bra! Veldig fin fastighet, vi har ikke slike fastigheter i Oslo! god atmosfære og sjarmerende fellesrom. Fin utsikt mot den brede vakre gaten. Vennlig og hjelpsom service! Derfor kom jeg tilbke etter kun 8 dager! Eneste savn; et GOD OG SUNDT GROVT BRØD SOM DANSK RUG UTEN SIRUP . og nøtter.

Tack för din recension! Va kul att du trivts så bra hos oss. Tack för ditt förslag om frukostbrödet, vi ska ha det i åtanke. Med vänliga hälsningar Maria/receptionen. Hotel-Lorensberg
By Elina Anttila
Business
40-49 years
Reviewed: 3 years ago (05/10/2023)
Date of experience: 10/2023

Ett äldre hotell med sina charmiga skavanker. Rent, prydligt och bekvämt. Mycket prisvärt, god frukost och trevlig, hjälpsam och tillmötesgående personal. Platsen i fina Lorensberg är också ett plus, med nära till restauranger och nöjesliv, speciellt när vi besökte hotellet för konferens. Lätt att parkera. Och lättillgängligt för alla.

Tack för din recension! Va roligt att ni tyckte om hotellet och hade en bra vistelse hos oss. Vi hoppas att välkomna er åter igen. Med vänliga hälsningar Maria/receptionen. Hotel-Lorensberg
Back to Top CERTIFICATE what's this?