Reviewed: 9 years ago (19/06/2017)
Date of experience: 06/2017

Everything is perfect and we enjoyed our stays very much

Thank you for these compliments, very nice to read. I am glad you enjoyed your stay and hope to see you soon!
By DIEU
Reviewed: 9 years ago (17/06/2017)

Très agréable et reposant

Reviewed: 9 years ago (16/06/2017)
Date of experience: 06/2017

Very very good, lovely hotel, lovely staff, fantastic hotel all in all. \Expensive to eat and drink but found that across maarakech to be fair

Reviewed: 9 years ago (15/06/2017)
Date of experience: 05/2017

Wonderful time..85th birthday May 19th with Arabic music and Moroccan music. Nothing could be better , especially having travelled a long way from hawaii.

Happy Birthday to You ! Our team looks forward to seeing you again next year.
By Marta
Reviewed: 9 years ago (14/06/2017)
Date of experience: 06/2017

Adorei! Voltarei a repetir!

Reviewed: 9 years ago (11/06/2017)
Date of experience: 05/2017

Generally good, although some areas for improvement.

By Nuno Silva
Reviewed: 9 years ago (10/06/2017)
Date of experience: 06/2017

I only can say that all family is missing this beautiful and extremely beautiful and well run hotel, with an excellent team. Thank you so much for our wonderful stay in Marrakech.

By Heike Cinar Germany
Reviewed: 9 years ago (09/06/2017)
Date of experience: 02/2017

On se sent bien au Riad de la Kasbah de Marrakech. Cet ancien palais appartenait à un parent du roi. Le Riad a le plus grand jardin de la médina, avec de grands arbres, en plein coeur de la médina. Les chambres sont toutes de tailles différentes et sont très confortables. Il y a une machine à café Nespresso et des gourmandises de bienvenue. Bon à savoir : le riad est chauffé pendant les mois de janvier, février et mars. La piscine chauffée peut même être utilisée en janvier. Dès midi, les températures grimpent jusqu’à 25 degrés. Nous avions une chambre solarium avec une belle pergola (petit balcon). Nous avons adoré les orangers devant notre chambre, les oranges touchaient même le mur du balcon ! En haut, il y a une grande terrasse ensoleillée avec des chaises longues et une douche. C’est une maison avec une touche personalisée et un service très attentionné. Sur demande, les chambres peuvent être parfumées selon le choix de l’invité. Nous nous sommes sentis très à l'aise et avons hâte de revenir.
La maison fait partie de l'Association “Chateaux & Hotels Collection”.

Merci beaucoup pour cette évaluation très positive et cette description très complète. Je suis très heureux de votre satisfaction et plus heureux encore de lire votre volonté de revenir. C'est en effet notre plus belle récompense ! A très bientôt !
Reviewed: 9 years ago (08/06/2017)
Date of experience: 06/2017

Great and relaxing staying. Breakfast service could be improved

Reviewed: 9 years ago (04/06/2017)
Date of experience: 06/2017

Sehr schön! Gastfreundlich, wunderschöner Garten, geschmackvolle Zimmer, entspannte Atmosphäre, sehr professionell und doch familiär