HOTEL NATURA RESIDENCE**** BUSINESS&SPA hotel logohotel logo

Reviewed: 6 years ago (07/06/2019)
Date of experience: 05/2019

Hotel dla szukających odpoczynku i relaksu. Blisko głównych dróg a jednak w zaciszu spokojnej okolicy.

Szanowna Pani Sylwio,

Dziękujemy za pobyt w naszym hotelu oraz opinię.
Niezmiernie nam miło, że wybór miejsca do odpoczynku okazał się dla Pani tak właściwy.
Pozostajemy w oczekiwaniu na kolejną wizytę!

Do zobaczenia,
Hotel Natura Residence
Reviewed: 6 years ago (27/05/2019)
Date of experience: 05/2019

Bardzo pozytywne. bardzo dobre wrażenia.

Szanowna Pani Ewelino,

Dziękujemy za pozostawienie opinii. Cieszymy się, że pobyt w naszym hotelu należał do udanego, ponieważ zadowolenie naszych gości jest dla nas największą nagrodą. Informacja o profesjonalnym oraz pomocnym personelu motywuje nas do jeszcze większych działań - dziękujemy! Doskonale również wiemy jak wpływa na wypoczynek czystość pokoju i komfort. To miłe, że również w tej pozycji spełniliśmy oczekiwania. Nasza strefa SPA właśnie takie powinna zostawiać wrażenia po skorzystaniu jaki jest Pani komentarz. Mamy nadzieję gościć Panią w niedalekiej przyszłości. Pozdrawiamy serdecznie Hotel Natura Residence.
Reviewed: 6 years ago (15/05/2019)
Date of experience: 05/2019

Pokój wydawał się trochę zużyty, odpadające mydło przy umywalce czy zepsuty zamek w drzwiach od łazienki. Pomysł z serwisem kawowym w holu bardzo udany. Strefa SPA wystarczająco do regeneracji.

Reviewed: 6 years ago (13/05/2019)

było to czego oczekiwałem

By Anonim
Reviewed: 6 years ago (08/05/2019)

Dobre, ale to za mało jak na 4 gwiazdki

Reviewed: 6 years ago (07/05/2019)
Date of experience: 05/2019

Jestesmy bardzo zadowoloni z pobytu. Lokakizacja hotelu sprzyja wyciszeniu i odpoczynkowi.

Reviewed: 6 years ago (06/05/2019)
Date of experience: 05/2019

Nie polecę nikomu, kto chciałby odpocząć i zrelaksować się w strefie SPA, lepiej niech znajdzie sobie inny obiekt. Musicie popracować nad podejściem personelu do gości - więcej życzliwości. A ta niebieska dioda w pokoju to jakaś pomyłka! Cały noc mruga! Telewizor z wyświetlając Asie godzina tez nie sprzyjanspaniu jak swieci w twarz, ale jego to przynajmniej można wyłączyć z kontaktu

By Mocny
Reviewed: 6 years ago (06/05/2019)
Date of experience: 05/2019

Szkoda ze tyle niedociągnięć :) chętnie bym wrócił :) ale na ta chwilkę sobie nie wyobrażam

Reviewed: 6 years ago (19/04/2019)
Date of experience: 04/2019

Przyjemny weekend w otoczeniu natury

By Grzesiak
Reviewed: 6 years ago (19/04/2019)
Date of experience: 04/2019

Bardzo klimatyczne miejsce .