HOTEL NATURA RESIDENCE**** BUSINESS&SPA hotel logohotel logo

Reviewed: 6 years ago (15/02/2019)

--------------------

Reviewed: 6 years ago (10/02/2019)
Date of experience: 02/2019

Świetne miejsce na biznesowy wyjjazd jak również prywatnie rekreacyjnie

Reviewed: 6 years ago (10/02/2019)
Date of experience: 02/2019

Bardzo miła obsługa, pan Mateusz i pan Dominik bardzo pomocni, mili i profesjonalni. Kuchnia przefantastyczna. To najlepsze menu degustacyjne na jakim do tej pory byliśmy! Szef kuchni po kolacji poświęcił nam czas ,odpowiadając nam na pytania:)Pełna klasa!!! Strefa wellness -tu mały minus.Jedna z Pań wydawała się średnio miła:(

By Madej
Alone
Reviewed: 6 years ago (06/02/2019)
Date of experience: 01/2019

Super.Jedyny minus,w pokoju czuć bylo papierosy...Nie jest to wina hotelu,ani obslugi,ale bardzo mnie to draznilo,reszta rewelacja

By Paweł
Reviewed: 7 years ago (27/01/2019)
Date of experience: 01/2019

Jestem w Waszym hotelu dość często kilka razy w roku , zdaje sobie sprawę , że aby sie utrzymać trzeba nastawić sie konferencje i imprezy. Tylko , że ta cześć związana z klientem indywidualnym delikatnie zostaje zaniedbywana.Szkoda w trakcie moich podróży na Śląsk wysoko pozycjonowalem hotel Natura Rezidence ale to niestety sie zmienia . Na pietrzewystawiony został expres do kawy i zaproszenie do korzystania ........tylko , że wszystkie filiżanki były brudne , w automacie nie było wody i komunikat opróżnij fusy. Przyjechałem ok 17 o 23.00 stan był taki sam. To niby małe niedociągnięcie ale pozostają w pamięci. No i cena....zamawiałem 3 pokoje chialem uzyskać rabat , jaka jest różnica pomiędzy jednym pokojem na 3 doby , a 3 pokojami na 1 dobę. Wiem....przez 3 doby nie trzeba zmieniać pościeli .

By Macoch
Reviewed: 7 years ago (06/01/2019)
Date of experience: 12/2018

Pobyt zaliczam do udanych spędziłam czas w miłej atmosferze w przyjaznym klimacie,kelnerzy przechodzili bezszelestnie dbając o czystość na stołach nie przeszkadzając tym samym mojej rodzinie w spożywaniu posiłków.

Reviewed: 7 years ago (03/01/2019)
Date of experience: 12/2018

Czysto , ładnie i przyjemnie. Powtórzyłabym to jeszcze raz.

Reviewed: 7 years ago (02/01/2019)
Date of experience: 12/2018

dobry hotel ale spodziewałem się więcej...

Reviewed: 7 years ago (28/12/2018)
Date of experience: 12/2018

Dobre położenie, miła obsługa , bardzo dobry program dla dzieci , nie ciekawy wystrój wnętrz, nie smaczne jedzenie.

By Celina Gordon
Reviewed: 7 years ago (28/12/2018)

Wspaniałe miejsce na wypoczynek