HOTEL NATURA RESIDENCE**** BUSINESS&SPA hotel logohotel logo

By Poziomka
Reviewed: 7 years ago (07/12/2018)
Date of experience: 10/2018

Jestem mega zadowolony ,to inny świat-natura,można odpocząć

By Różańska - Ośródka
Reviewed: 7 years ago (02/12/2018)
Date of experience: 09/2018

Bardzo dobre: lokalizacja w takim standardzie to naprawde strzał w 10

Reviewed: 7 years ago (01/12/2018)
Date of experience: 09/2018

Wszystko ok. I w nie dalekiej przyszłości napewno tam wrócimy

Leisure travelers
Reviewed: 7 years ago (20/03/2018)
Date of experience: 03/2018

Hotel połozony ustronnym miejscu, Apartament bardzo ładny i czysty.

Leisure travelers
Reviewed: 7 years ago (13/03/2018)
Date of experience: 03/2018

Dobre , ale po istniej wizycie zgodnie stwierdziliśmy, ze chyba czas na zmiany w szczególności po rozczarowaniu w restauracji. Cos jest nie tak skoro po pobycie w hotelu jadę do innej restauracji na obiad

Dzień dobry,

Bardzo dziękujemy za opinię. Czy moglibyśmy poznać szczegóły dotyczące rozczarowania w restauracji? Bardzo nam przykro, że nie mogliśmy spełnić Państwa oczekiwań. Chętnie dowiemy się co było nie tak, aby poprawić jakość naszych usług. Będziemy zobowiązani. Z pozdrowieniami, Natura Residence.
By Maciej Tomczak
Reviewed: 7 years ago (10/03/2018)
Date of experience: 03/2018

Wszystko w jak najlepszym porządku. Fajny hotel, bardzo dobre jedzenie (choć trochę drogie), miła strefa spa. Głównym mankamentem jest niestety zasięg (Plus).

By Lupczyk
Leisure travelers
Reviewed: 7 years ago (27/02/2018)
Date of experience: 02/2018

Hotel jako obiekt ładny, okilca też. Jednak tak trgicznej obługi nie widziałem chyba nigdy. Już recepcja to porażka ten facet który był 25.lutego na ranną zmiane. Ale to jeszce nic w porównaniu z osługą w restauracji w sobotę wieczorem i niedziele rano. Pierwsza pani nie chciała Nas obsłużyć bo byliśmy w szlafroku gdyż byliśmy w drodze na spa. Wiec z łaska dała Nam po 2 drinki. Wiec po spa woleliśmy się ubrać i iśc do restauracji na terenie zajazdu leśnego. Normalna miła i pomocna obsługa. Tutaj wszyscy powinni być zwolnieni i nie mieć do czynienia z obsługą gości gdyż cały hotel i spa traci na fatalnym personelu, który jest za karę w pracy.

Dzień dobry,

Dziękujemy za pobyt w naszym hotelu oraz za podzielenie się z nami swoją opinią. Robimy wszystko co w naszej mocy, aby sprostać oczekiwaniom naszych Gości, dlatego jest nam bardzo przykro, że nie mogliśmy w 100% spełnić Państwa wymagań.

Zgodnie z hotelowym savoir-vive w restauracji obowiązuje strój smart casual. Dotyczy to hotelu czterogwiazdkowego, którym jesteśmy. Odpowiedni do miejsca i okazji ubiór traktowany jest jako wyraz szacunku dla innych.

Mamy jednak nadzieję, że pomimo powyższych nieporozumień odwiedzą nas Państwo ponownie.

Z poważaniem,
Leisure travelers
Reviewed: 7 years ago (18/02/2018)
Date of experience: 02/2018

Jestem bardzo zadowolona z pobytu w tym hotelu.

Dzień dobry,

Bardzo dziękujemy za opinię!

Mamy nadzieję, że spotkamy się ponownie.

By Hendzlik
Leisure travelers
Reviewed: 7 years ago (18/02/2018)
Date of experience: 02/2018

Mało rozrywkowy, brak atrakcji wieczorem

Dzień dobry,

Dziękujemy za opinię. Jesteśmy hotelem biznesowym z możliwością wypoczynku w SPA. Wieczorami właśnie proponujemy swoim Gościom regenerację w Strefie Mokrej bądź zabiegowej naszego Waters SPA. Niemniej jednak jest nam bardzo przykro, że nie mogliśmy spełnić Państwa oczekiwań pod tym względem. Mamy nadzieję, że mimo wszystko spotkamy się ponownie.

By Klaudiusz Schaeffer
Reviewed: 7 years ago (16/02/2018)
Date of experience: 02/2018

Byłem tam kolejny raz. Duża pomoc w załatwieniu pobytu przez pracowników recepcji. Dzięki temu mogliśmy tam ostatnio być. Natomiast menu obiadowo - kolacyjne jest do niczego. Jesteśmy w Polsce. Brak polskiego typowego jedzenia. To jest duży błąd.

Szanowny Panie Klaudiuszu,

Bardzo dziękujemy za kolejny pobyt w naszym hotelu, jest nam niezmiernie miło. Cieszymy się, że docenił Pan naszą obsługę. Niemniej jest nam przykro, że nie mogliśmy spełnić Państwa oczekiwań względem kuchni. Nasze menu tworzone jest z polskich produktów, ale dania podawane są w nowoczesny sposób.

Mamy jednak nadzieję, że spotkamy się ponownie!