HOTEL NATURA RESIDENCE**** BUSINESS&SPA hotel logohotel logo

Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (27/08/2017)
Date of experience: 08/2017

Bardzo mili ludzie, którym zależy by wszystko było dobrze. Czystość pokoju na 6!

Dzień dobry,

Dziękujemy za pobyt w naszym Hotelu oraz za oddanie opinii. Jest nam bardzo miło czytać tak pozytywne słowa, dziękujemy za docenienie naszej obsługi. Mamy nadzieję, że spotkamy się ponownie!

Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (25/08/2017)
Date of experience: 08/2017

Bardzo udany pobyt w hotelu.

Dzień dobry,

Dziękujemy za wybór naszego Hotelu. Cieszymy się, że mogli Państwo wypocząć w Natura Residence.

By Iwa
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (23/08/2017)
Date of experience: 08/2017

Jesteśmy oburzeni faktem że goście weselni są ważniejsi od gości hotelowych i fakt ze nie byliśmy w stanie zjeść obiadu o godzinie której chcieliśmy musieliśmy jechać gdzie indziej jest oburzający. Brak dostatecznej ilości obsługi szczerze współczuję biegali w tą i z powrotem brak miejsca i bistro dla wszystkich gości, a to co mnie najbardziej oburzyło to ze goście weselni " darli" się wniebogłosy a hotel nawet nie reagował, goście weselni zajęli cały parking pod hotelem mimo, że moim zdaniem powinni być skierowani na parking boczny żeby nam gościom hotelowym nie przeszkadzać - proszę sobie zadać jedno marketingowe pytanie czy goście weselni wrócą? raczej nie, to my goście wracamy i zostawiamy u was pieniądze więc chyba warto bardziej się "nami zainteresować"

Szanowna Pani,

Dziękujemy za wybór naszego Hotelu oraz za podzielenie się z nami swoją opinią.

Przy składaniu rezerwacji zawsze informujemy swoich Gości o odbywających się imprezach okolicznościowych w Hotelu. Zawsze też staramy się sprostać oczekiwaniom wszystkich Gości, zarówno indywidualnych jak i w tym przypadku Gości weselnych. Bardzo nam przykro, że doświadczyła Pani tychże niedogodności.

Parking hotelowy jest dostępny dla wszystkich Gości, nie ma podziałów na Gości indywidualnych czy Gości weselnych. Dla większego komfortu Gości indywidualnych zawsze proponujemy jednak parking boczny, który w tym przypadku nie był pełen i można było spokojnie zaparkować.

Mamy jednak nadzieję, że spotkamy się ponownie!

Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (22/08/2017)
Date of experience: 08/2017

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Szczególne wyrazy uznania należą się obsłudze - wszyscy pracownicy hotelu, z którymi mieliśmy styczność, byli przemili, dyskretni, spełniali w mig nasze prośby. Hotel czysty, bardzo przyjazny dzieciom - nasz pierwszy wakacyjny wyjazd z 6- miesięcznym dzieckiem zdecydowanie zapamiętamy jako udany:)

Szanowna Pani Kamilo,

Dziękujemy za pobyt w naszym Hotelu, było nam bardzo miło Państwa gościć. Dziękujemy również za docenienie naszej obsługi. Cieszymy się, że mogliśmy mieć udział w pierwszej wycieczce maluszka :)

Do zobaczenia ponownie!

Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (22/08/2017)
Date of experience: 08/2017

Bardzo lubię Wasz hotel i strefę wellness. Lubię jego kameralność. Ogromną radość sprawiają mi chwile spędzane na basenie i z tego powodu m.in. wybieram Hotel Natura Residence jako miejsce wakacyjnego odpoczynku od 5 lat. Upływ czasu i eksploatacja sprzętu jest jednak zauważalna. Zniszczone są już leżaki w strefie przy basenie. Te jasne są "zwichrowane", a te ciemne... kiedyś było ich cztery, teraz został tylko jeden. Może warto zainwestować w nowe? Przyjemnie jest wyjść z basenu i poleżeć na leżaku

Szanowna Pani,

Bardzo dziękujemy za wybór naszego Hotelu. Cieszymy się, że chętnie do nas Państwo wracają i bardzo to doceniamy. Dziękujemy za uwagę dotyczącą leżaków. W najbliższym czasie planujemy zakup nowego wypoczynku.

Do zobaczenia!

By Juraszczyk Jerzy
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (19/08/2017)
Date of experience: 08/2017

Hotel w lesie cisza i spokoj,pokoj duzy i wygodny,restauracja z bardzo lichym wyborem dania bez smaku.Kuchnia najslabsze ogniwo,nie bylo prostych dan jak schabowy,mielony i bigos a panczkraut i rolada bez smaku.

Szanowny Panie Jerzy,

Dziękujemy za pobyt w naszym Hotelu. Cieszymy się, że docenił Pan naszą obsługę, lokalizację oraz czystość w pokojach.

Jesteśmy hotelem czterogwiazdkowym z Restauracją z menu a'la carte. Dlatego wspomniane przez Pana potrawy nie są naszą specjalnością. Nasza kuchnia wraz z Szefem Kuchni na czele, jest bardzo doceniania przez naszych Gości. Oceniania jest jako jedna z najlepszych w regionie, czego dowodem są liczne konkursy kulinarne, w których braliśmy udział z wielkim powodzeniem. Dodatkowo jesteśmy w pierwszej setce najlepszych restauracji w całej Polsce.

Przykro nam jednak, że nie spełniliśmy Pana oczekiwań. Za kilka dni wprowadzamy nową, odświeżoną a'la carte, dlatego zachęcamy do degustacji. Niestety nie znajdą się tam typowe polskie potrawy, jednak warto spróbować nowych smaków :)

By mus
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (19/08/2017)
Date of experience: 08/2017

korzystne - położenie i architektura , niekorzystne- nuda i brak obiadokolacji

Szanowna Pani,

Dziękujemy za wybór naszego Hotelu, było nam bardzo miło Państwa gościć.

Posiadamy w swojej ofercie pakiety pobytowe, w których zawarte są obiadokolacje. Wszystkie propozycje może Pani znaleźć na naszej stronie www.naturaresidence.pl. Goście wybierający sam nocleg mają możliwość skorzystania z a'la carte w Restauracji Bluebell. Zależy nam na komforcie naszych Gości, dlatego proponujemy różne rozwiązania.

Atrakcje dla dzieci jak i dorosłych również zawarte są w pakietach sezonowych. Proponujemy tam różne formy rozrywki w zależności od terminu. Mamy wyznaczoną trasę wzdłuż zielonego szlaku o długości około 5 kilometrów, gdzie bezpiecznie można jeździć na rowerze lub uprawiać Nordic Walking (kijki można wypożyczyć w Recepcji Głównej).

Cieszymy się, że sprawa związana ze sprzątaniem pokoju została wyjaśniona telefonicznie z Kierownikiem Pionu Hotelowego.

Mamy nadzieje, że odwiedzą nas Państwo ponownie!

Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (17/08/2017)
Date of experience: 08/2017

Luksusowy pobyt na uboczu. Zdała od zgiełku hałasu i pędu.

Szanowny Panie,

Dziękujemy za opinię i za pobyt w naszym Hotelu. Było nam bardzo miło Państwa gościć.

Menu a'la carte to właśnie takie małe dzieła sztuki, na tym polega ich wyjątkowość. Cieszymy się, że Restauracja została oceniona tak wysoko.

Jednocześnie przepraszamy za pustą solniczkę, została już uzupełniona :)

Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (15/08/2017)
Date of experience: 08/2017

Brak balkonu w pokojach. Zbyt mał menu w restauracji. Bardzo czysto. Bardzo miła obsługa.

Szanowny Panie,

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że wybrał Pan nasz Hotel i docenił obsługę.

Niektóre z naszych pokoi posiadają duże balkony, pozostałe wyposażone są w tzw. balkony francuskie.

Mamy nadzieję na kolejne wizyty!

By Kozak
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (10/08/2017)
Date of experience: 07/2017

Wspaniała obsługa, wyśmienite jedzenie i bardzo dobra lokalizacja, polecam wszystkim , którzy cenią chwilę spokoju i relaksu.

Dzień dobry,

Dziękujemy za pobyt w naszym Hotelu. Było nam bardzo miło Państwa gościć.

Dziękujemy za docenienie naszej obsługi, kuchni oraz lokalizacji, która niewątpliwie jest naszym jednym z atutów.

Mamy nadzieję, że spotkamy się ponownie!