HOTEL NATURA RESIDENCE**** BUSINESS&SPA hotel logohotel logo

Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (03/07/2017)
Date of experience: 07/2017

Hotel czysty, zadbany, super odpoczynek!!!!

Dzień dobry,

Bardzo dziękujemy za opinię oraz za wybór naszego Hotelu. Cieszymy się, że mogli Państwo odpocząć. Mamy nadzieję, że spotkamy się ponownie!

Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (28/06/2017)

Dobra lokalizacja, świetna restauracja, czystość w łazience na 3+

Dzień dobry,

Dziękujemy za opinię oraz za pobyt w naszym Hotelu. Było nam bardzo miło Państwa gościć. Cieszymy się, że docenili Państwo naszą kuchnię.

Bardzo przepraszamy za niedogodności związane z czystością w łazience. Oczywiście zostało to zgłoszone do kierownictwa pionu hotelowego, więcej taka sytuacja się nie zdarzy.

Mamy nadzieję, że odwiedzą nas Państwo ponownie!

Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (27/06/2017)

Pobyt udany. Kuchnia rewelacyjna

Szanowny Panie,

Dziękujemy za opinię! Jest nam niezmiernie miło, że docenił Pan naszą kuchnię. Mamy nadzieję na kolejne wizyty!

By Bogumiła
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (25/06/2017)
Date of experience: 06/2017

Ogolne wrazenia poza sniadaniami( o poznej porze brak wyboru ) i SPA (brakiem dostepnosci zabiegow) sa rewelacyjne.

Szanowna Pani,

Dziękujemy za opinię oraz za wybór naszego Hotelu. Cieszymy się, że doceniła Pani naszą restaurację!

Jest nam jednak niezmiernie przykro, że doświadczyli Państwo niedogodności na śniadaniu, w pokoju oraz w strefie SPA. Bardzo za to przepraszamy. Takie sytuacje nie powinny mieć oczywiście miejsca. Mamy jednak nadzieję, że odwiedzą nas Państwo ponownie!

Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (21/06/2017)
Date of experience: 06/2017

Pobyt ogólnie udany, największym plusem jest lokalizacja i okoliczne atrakcje turystyczne. Niestety ocenę zaniża nieciekawy pokój w którym było ciemno i zimno.

By Ewelina
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (29/05/2017)
Date of experience: 05/2017

Lubie ten hotel ze wzgledu na polozenie (w lesie), widok z okien (zalewy), strefe SPA i wykonanie masazy. Jakosc dan w hotelowej restauracji jest bardzo dobra; uwazam jednak ze stosunek wartosci do ceny gastronomii jest nieznacznie zachwiany (ceny wygorowane).

Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (15/05/2017)
Date of experience: 05/2017

pierwszy raz w takim hotelu rewelacja polecam

Dzień dobry,

Dziękujemy za wybór naszego hotelu. Jest nam bardzo miło czytać tak pozytywne komentarze! Mamy nadzieję, że spotkamy się ponownie.

Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (11/05/2017)
Date of experience: 05/2017

Fajne miejsce, ładnie położone, ze świetnym jedzeniem w zbyt drogiej restauracji.

Szanowny Panie Marcinie,

bardzo dziękujemy za pobyt w naszym hotelu oraz za oddanie opinii. Wszystkie recenzje są dla nas ważne i pomagają nam w ciągłym podwyższaniu usług w Natura Residence. Mamy nadzieję, że odwiedzi nas Pan ponownie!

By Elżbieta Regulińska
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (09/05/2017)
Date of experience: 05/2017

Wyjazd uznany za udany. Hotel położony nad jeziorem. Cisza, spokój. Idealnie. Restauracja na wysokim poziomie. Polecam.

Szanowna Pani Elżbieto,

bardzo dziękujemy za wybór naszego hotelu oraz za oddanie opinii. Cieszymy się, że doceniła Pani naszą kuchnię i liczymy na kolejne odwiedziny!

Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (05/05/2017)
Date of experience: 05/2017

Obiekt bez zarzutu. Większość personelu do wymiany.

Dzień dobry,

dziękujemy za pobyt w Natura Residence oraz za oddanie opinii. Czy moglibyśmy dowiedzieć się co spowodowało tak niską ocenę jeśli chodzi o naszą obsługę? Bardzo chętnie poznamy więcej szczegółów.