HOTEL NATURA RESIDENCE**** BUSINESS&SPA hotel logohotel logo

Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (05/05/2017)
Date of experience: 05/2017

Wysoki standard oferowanych usług, przyjemna obsługa, spokojne otoczenie.

Dzień dobry,

dziękujemy za podzielenie się z nami swoją opinią. Bardzo nam miło czytać tak pozytywne słowa! Mamy nadzieję, że spotkamy się ponownie.

Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (24/04/2017)
Date of experience: 04/2017

Ogólne wrażenie bardzo dobre. Piękne położenie nad stawem i dobra lokalizacja wypadowa do zwiedzania okolicy. Obsługa bardzo uprzejma.

Dzień dobry,

dziękujemy za pobyt w naszym hotelu oraz za oddanie opinii. Cieszymy się, że docenili Państwo naszą obsługę. Mamy nadzieję na kolejne odwiedziny!

Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (11/04/2017)

Ogólne wrażania pozytywne

Szanowna Pani Klaudio,

dziękujemy za opinię i wybór naszego hotelu. Cieszymy się, że pobyt okazał się komfortowy. Do zobaczenia!

Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (10/04/2017)
Date of experience: 04/2017

byłem tam już 2 raz co świadczy ze jest ok. Problem jest wieczorem gdy bar na dole jest wynajęty i reszta nocujących gości nie może z niego korzystać .To co robić ?.Tak mielismy x2. a hotel jest na odludziu !

Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (04/04/2017)
Date of experience: 03/2017

Dość drogo jak na te warunki

Dzień dobry,

Dziękujemy za poświęcony czas na oddanie opinii. Wszystkie są dla nas ważne i każdą bierzemy pod uwagę. Mamy jednak nadzieję, że spotkamy się ponownie!

Z poważaniem,
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (04/04/2017)
Date of experience: 04/2017

Bardzo miłe i profesjonalnie podejście obsługi ludzie o stalowych nerwach. Reszta poza bajeczną obsługą jak najbardziej na TAK.

Dzień dobry!

Dziękujemy za wybór naszego Hotelu. Cieszymy się, że docenili Państwo naszą obsługę. Robimy wszystko, aby sprostać oczekiwaniom wszystkich naszych Gości. Mamy nadzieję, że spotkamy się ponownie!

Z poważaniem,
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (14/03/2017)
Date of experience: 03/2017

Największe wrażenie zrobiła na mnie forma serwowanych posiłków, ich kompozycje i sposób podania - mistrzowstwo świata!!!

Dzień dobry,

Dziękujemy za pobyt w Natura Residence. Cieszymy się, że nasza kuchnia spełniła Państwa oczekiwania i przesyłamy również podziękowania w imieniu Szefa Kuchni. Mamy nadzieję, że spotkamy się ponownie!

By A. Podsiadło
Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (13/03/2017)
Date of experience: 03/2017

Jesteśmy bardzo zadowolone z pobytu. Jedynie zabrakło nam jednorazowych papuci w pokoju.

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za wybór naszego Hotelu. Cieszymy się, że Państwa pobyt był udany! Mamy nadzieję na kolejne odwiedziny.

Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (13/03/2017)
Date of experience: 03/2017

Mimo anulowania naszego pokoju po przyjeździe przez nie wiadomo kogo, panie w recepcji zorganizowały pobyt w lepszym pokoju. Restauracja testowała właśnie nowe menu, było przepysznie, pięknie podane i miłe czekadełka też na nas czekały. Strefa Wellness i panie bardzo sympatyczne. Zabiegi w rosądnych cenach.

Dzień dobry,

dziękujemy za opinię. Jest nam bardzo miło, że nasz Hotel spełnił Państwa oczekiwania. Do zobaczenia ponownie!

Leisure travelers
Reviewed: 8 years ago (07/03/2017)
Date of experience: 02/2017

Hotel nowy, czysty, obsługa bardzo miła. Za oknem las spokój i cisza. Basen i sauny w porządku, tylko trochę mało leżaków.
Ogólnie oceniam bardzo dobrze.

Dzień dobry,

dziękujemy za poświęcony czas na pozostawienie opinii oraz za pobyt w naszym Hotelu. Mamy nadzieje, że spotkamy się ponownie!