HOTEL NATURA RESIDENCE**** BUSINESS&SPA hotel logohotel logo

Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (14/11/2016)
Date of experience: 11/2016

Bardzo pozytywne wrażenia, miła obsługa i atmosfera.

Dzień dobry,

dziękujemy za pobyt w Natura Residence. Było nam bardzo miło Państwa gościć! Liczymy na to, że odwiedzą nas Państwo ponownie.

Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (08/11/2016)
Date of experience: 10/2016

Mamy bardzo miłe wspomnienia. Na pewno jeszcze wrócimy. Będziemy polecać znajomym.

Dzień dobry,

dziękujemy za pobyt w naszym Hotelu oraz za pozostawienie opinii. Będzie nam bardzo miło jeśli odwiedzą nas Państwo ponownie.

Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (08/11/2016)
Date of experience: 10/2016

Jesteśmy generalnie usatysfakcjonowani pobytem. Polecamy.

Dzień dobry,

dziękujemy za pobyt w naszym Hotelu. Było nam bardzo miło Państwa gościć. Czy moglibyśmy dowiedzieć się co spowodowało niską ocenę obsługi? Będziemy wdzięczni za odpowiedź.

By Bytomianin
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (03/11/2016)
Date of experience: 10/2016

Bardzo dobry hotelik w dobrym położeniu, może ciut zbyt wysoka cena

Dzień dobry,

dziękujemy za wybór naszego Hotelu. Zaskoczył nas Pana komentarz odnośnie ceny, ponieważ mieliście Państwo wynegocjowaną specjalną, bardzo dobrą cenę jak na Hotel czterogwiazdkowy. Mamy jednak nadzieję, że odwiedzą nas Państwo ponownie.

By Sławomir Szewczenko
Reviewed: 9 years ago (02/11/2016)
Date of experience: 10/2016

dobry hotel w miłym otoczeniu

Szanowny Panie Sławomirze,

bardzo dziękujemy za wybór naszego Hotelu oraz za pozostawienie opinii. Mamy nadzieję, że odwiedzi nas Pan ponownie!

Dyrektor Kreatywny
Reviewed: 9 years ago (01/11/2016)

200000000000000000000000000000

Dzień dobry,

dziękujemy za opinię. Czy mógłby Pan napisać co konkretnie spowodowało tak niską ocenę? Będziemy wdzięczni za odpowiedź.

Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (28/10/2016)
Date of experience: 10/2016

okolica cudowna, hotel na wysokim poziomie, przemiła obsługa, strefa wellness super

Dzień dobry,

dziękujemy za pobyt w naszym Hotelu. Cieszymy się, że mogliśmy spełnić Państwa oczekiwania. Do zobaczenia!

Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (25/10/2016)
Date of experience: 10/2016

Ogólne wrażenia dobre. Małe mankamenty takie jak trudny dojazd, słaba komunikacja, małe porcje dań w restauracji, mało urozmaicona strefa saun. Dużymi zaletami są wyjątkowe i pyszne dania, szczególnie desery, piękna okolica i ładne wnętrza hotelu.

Dzień dobry,

dziękujemy za wybór naszego Hotelu, było nam bardzo miło Państwa gościć. Jedną z naszych zalet jest właśnie lokalizacja, ponieważ jesteśmy w samym środku lasu z możliwością szybkiego dojazdu w stronę Katowic, Częstochowy czy Wrocławia. Bardzo nam przykro, że odnieśli Państwo inne wrażenie. Mamy jednak nadzieję, że spotkamy się ponownie.

By Magda Dąbrowska
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (24/10/2016)
Date of experience: 10/2016

Hotel jak zwykle zachwyca serwisem i jakością :-) Obsługa wspaniała, pomocna i dyskretna. Wielkie brawa również dla Szefa Kuchni!!!!

Szanowna Pani,

było nam bardzo miło gościć Panią w naszym Hotelu. Dziękujemy za miłe słowa. Ekspres śniadaniowy już działa bez zarzutu :) Przepraszamy za niedogodności z tym związane. Mamy nadzieję, że spotkamy się ponownie!

By Alfonso Karpf
Reviewed: 9 years ago (24/10/2016)
Date of experience: 10/2016

very good, I will return for Business and also for private

Dear Sir,

thank you for choosing our Hotel. It was a pleasure to host you. See you again!

Yours sincerely,
Creative Director