Hotel Oelen Hotel Logohotel logo
Unser Kundenzufriedenheitsindex
81%

"sehr gut"

Basierend auf 46 Bewertungen
:
Kein öffentlicher Name
Privatreisender
50-59 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 3 Jahren (05.11.2016)
für den Zeitraum: 10.2016

Wij hebben genoten van Bad Bentheim en het hotel. Wij komen zeker nog een keer terug.
De kritische feedback hebben wij ook in het hotel zelf besproken en deze zou teruggekoppeld worden.

Von Annemarie
Privatreisender
30-39 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 3 Jahren (01.11.2016)
für den Zeitraum: 10.2016

Ik zou de ervaring als heel positief omschrijven. De medewerkers waren bijzonder vriendelijk en behulpzaam. De lounge was een fijne plek om te zitten voor een kop koffie of een borrel. Het ontbijt was zeer uitgebreid en het 3-gangen menu prima. Je krijgt hier zeker waar voor je geld!

Kein öffentlicher Name
Privatreisender
70-79 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 3 Jahren (31.10.2016)
für den Zeitraum: 10.2016

Zeer positief Prima kwaliteit en goede en zeer vriendelijk personeel

Kein öffentlicher Name
Privatreisender
60-69 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 3 Jahren (29.10.2016)
für den Zeitraum: 10.2016

Prima hotel. Waren er slechts kort, op doorreis. Aardige mensen.

Von Bikers 1
Privatreisender
50-59 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 3 Jahren (28.10.2016)
für den Zeitraum: 10.2016

Prettige sfeer en gemoedelijk personeel dat altijd voor je klaarstaat.

Kein öffentlicher Name
Privatreisender
60-69 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 3 Jahren (27.10.2016)
für den Zeitraum: 10.2016

Over het algemeen goed en gastvrij uitzicht was minder

Kein öffentlicher Name
Privatreisender
60-69 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 3 Jahren (25.10.2016)
für den Zeitraum: 10.2016

Een goed hotel. Niet groot, dus lekker rustig aan de buitenkant van de stad met een goed verzorgd ontbijt en een lekker diner.

Kein öffentlicher Name
Privatreisender
60-69 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 3 Jahren (24.10.2016)
für den Zeitraum: 10.2016

hotel prima, diner onder de maat. Tweede avond maar niet gebruik gemaakt van het diner. Jammer had het compleet kunnen maken

Kein öffentlicher Name
Privatreisender
60-69 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 3 Jahren (19.10.2016)
für den Zeitraum: 10.2016

Het hotel is goed voor een ***
Ik vond de sfeer niet bijzonder maar dat kan ook aan de op dat moment aanwezige gasten hebben gelegen.
De eerste avond hebben we het diner genuttigd in een andere zaal als het restaurant. Deze ruimte was erg ongezellig en de temperatuur was te laag. ( meerdere gasten vonden dit)

Kein öffentlicher Name
Privatreisender
60-69 Jahre
Bewertung abgegeben: vor 3 Jahren (18.10.2016)
für den Zeitraum: 10.2016

Een gezellig hotel op een mooie plaats

Zurück nach oben ZERTIFIKAT Was ist das?