Hotel Piast** hotel logohotel logo

Reviewed: 8 years ago (20/03/2018)
Date of experience: 03/2018

Sehr schönes Hotel in guter Lage mit freundlichem Service und reichhaltigem Frühstück - gutes Preis-Leistung-Verhältnis

Sehr geehrter Gast, vielen Dank für die Zeit, die Sie mit dem Verlassen der Stellungnahme verbracht haben. Die Meinung unserer Gäste ist für uns am wichtigsten. Wir freuen uns sehr, dass der Aufenthalt erfolgreich war, wir hoffen, Sie wieder zu begrüßen. Wir heißen Sie herzlich willkommen - Hotelpersonal
By Robert
Reviewed: 8 years ago (19/03/2018)

Vor dem Fenster standen laute Straßenbahnen

Reviewed: 8 years ago (17/03/2018)
Date of experience: 03/2018

Z pobytu w hotelu jestem bardzo zadowolona. Czystość, pomocna obsługa, lokalizacja, bardzo dobre śniadania, robią wrażenie. Jedyny mankament, to ten dziwny zapach w recepcji, odczuwalny tuż po wejściu do hotelu. Zapach przypominający zapachy z toalety. Tak pierwszego jak i drugiego dnia. Pierwsze wrażenie ważne, na szczęście wszystkie inne odczucia spowodowały,że prawie zapomniałam o tym pierwszym.

Szanowny Gościu,

Bardzo dziękujemy za czas poświęcony na pozostawienie opinii. Cieszymy się, iż pobyt należał do udanych. Przepraszamy za wszelkie niedogodności. Problem zapachów został zgłoszony do naszego działu technicznego i zostanie wkrótce rozwiązany. Dziękujemy za miłe słowa pod adresem recepcji o personelu sprzątającego. Mamy nadzieje Gościć Państwa ponownie. Serdecznie zapraszamy!- Załoga Hotelu Piast
Reviewed: 8 years ago (14/03/2018)
Date of experience: 03/2018

Ein super sauberes Hotel, nettes Personal und die Lage ist ebenfalls optimal.

By Burkhard Schröder
Reviewed: 8 years ago (06/03/2018)
Date of experience: 02/2018

Vom Preis- Leistungsverhältnis war das Hotel sehr gut.

Reviewed: 8 years ago (06/03/2018)
Date of experience: 03/2018

Polecam. Super lokalizacja, pokoje czyste przyjemne i duże. Miła obsługa.

Reviewed: 8 years ago (05/03/2018)
Date of experience: 03/2018

Die Ausstattung ist ästhetisch und an das historische Gebäude angepasst. Besonders luxuriös wirkt das Bad.

By Piotr Szura
Reviewed: 8 years ago (03/03/2018)
Date of experience: 03/2018

Wszystko OK, tak jak być powinno. Stosunek jakości do ceny wypada perfekcyjnie.

Reviewed: 8 years ago (03/03/2018)

Ccccx b b b bbbhb hhhh

Reviewed: 8 years ago (02/03/2018)
Date of experience: 02/2018

Es war ein super Erlebnis. Jeder Zeit wieder.