Hotel Platzer hotel logohotel logo
Public Reviews Score
97%

"Excellent"

Based on 2,042 reviews across 5 portals
:
By Familie Peters
Family
40-49 years
Reviewed: 3 days ago (05/02/2023)
Date of experience: 01/2023

Elke keer voelt het weer als thuis komen!! Wij komen hier al jaren heel erg graag.. familie platzer is een super lieve familie die samen met hun vriendelijke personeel er met veel passie alles aan doen om je vakantie onvergetelijk te maken.

No Public Name
Friends
60-69 years
Reviewed: 2 weeks ago (26/01/2023)
Date of experience: 01/2023

Wir waren schon 6xhier und kommen wieder.

By Silvia und Markus Bölsterli
Couple
60-69 years
Reviewed: 2 weeks ago (26/01/2023)
Date of experience: 01/2023

Tolles Hotel das man nur empfehlen kann .

By Kimberley Dekker
Couple
30-39 years
Reviewed: 2 weeks ago (26/01/2023)
Date of experience: 01/2023

Hele fijne ervaring, vriendelijk ontvangst en je voelt je direct thuis. Ook het eten is van top kwaliteit en heerlijk om naar het hotel te kunnen skiën en of wel nog een drankje te doen in het hotel of Cin Cin of lekker de wellness in te gaan, alles kan! Komen hier zeker terug.

By Sven
Couple
30-39 years
Reviewed: 2 weeks ago (25/01/2023)
Date of experience: 01/2023

Super Hotel, toller Service. Wir haben uns rundum sehr wohl gefühlt!!

No Public Name
Couple
40-49 years
Reviewed: 2 weeks ago (25/01/2023)
Date of experience: 01/2023

Netjes verzorgd en mooie centrale ligging

By D. van Roon
Friends
50-59 years
Reviewed: 2 weeks ago (24/01/2023)
Date of experience: 01/2023

Prachtig hotel van alle gemakken voorzien. Super vriendelijke medewerkers. Alles voldeed of overtrof de verwachtingen....

By Grace Haagsma
Couple
40-49 years
Reviewed: 2 weeks ago (24/01/2023)
Date of experience: 01/2023

Wij hebben een prettig verblijf gehad.
Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Ligging heel centraal en voor de apres ski lekker dicht bij de Cincin.
Wij komen volgend jaar zeker terug.

No Public Name
Family
20-29 years
Reviewed: 2 weeks ago (24/01/2023)
Date of experience: 01/2023

Ausgezeichnet; ich war zum ersten Mal im Hotel Platzer und war mit dem Service, Lage, usw. sehr zufrieden.

By Matt Claassen
Friends
50-59 years
Reviewed: 2 weeks ago (24/01/2023)
Date of experience: 01/2023

Mooi hotel, top locatie, geweldig personeel en staff. Alles gewoon super goed. Een heerlijk relaxt hotel om te verblijven. Jakob nog bedankt voor het warme ontvangst.

Back to Top CERTIFICATE what's this?