Hotel Platzer hotel logohotel logo

By Naomi
Reviewed: 1 week ago (22/03/2026)

Het was fantastisch.
Vriendelijk personeel. Geweldige service en prachtige voorzieningen. Ontbijt was meer dan geweldig! Alles klopt in dit hotel.
Je voelt je hier meer dan welkom !

By Markus Moor
Reviewed: 2 weeks ago (18/03/2026)
Date of experience: 03/2026

Da wir schon mehrmals Gäste sein durften im Hotel Platzer, ist es keine Frage, dass wir immer wiederkommen einfach sehr, herzlich familiär und einfach wunderbar, schön, immer wieder Gast sein zu dürfen…

By Kimberley Dekker
Reviewed: 2 weeks ago (18/03/2026)
Date of experience: 03/2026

We hebben opnieuw genoten van ons verblijf bij Platzer. Voelt echt als thuiskomen en je wordt ontvangen met een grote glimlach. Service is ook top. Ook het avondeten is geweldig en gevarieerd, Ilona en Chantal zijn super vriendelijk, je voelt je altijd welkom, altijd geïnteresseerd en in voor een praatje. Nogmaals dank voor het heerlijke verblijf en komen volgend jaar zeker terug!

By Rob & Ingrid van de Pas (Berge..
Reviewed: 2 weeks ago (17/03/2026)
Date of experience: 03/2026

We komen snel weer terug. Het is een TOP-hotel.

By R. Büttner
Reviewed: 2 weeks ago (16/03/2026)
Date of experience: 03/2026

Holländisch mit Deutsch war die Hauptsprache, was uns ein wenig überraschte. Wir wurden sogleich über die Begebenheit diesbezüglich informiert. Das gesamte Personal war sehr, sehr freundlich und zuvorkommend! Sämtliche Essen (Frühstück- und Abendessen) waren frisch, abwechslungsreich, sehr lecker und mit Leidenschaft zubereitet. Der Bade- und Saunabereich war sehr sauber und gepflegt. Die Betten waren sehr gut und wir konnten den Schlaf voll geniessen. Wir würden das Hotel absolut empfehlen.

By Jaap Harder
Reviewed: 2 weeks ago (15/03/2026)
Date of experience: 03/2026

Centraal gelegen hotel, skien tot aan de deur, alle denkbaar comfort is aanwezig. Zeer gastvrij, fantastisch eten. Mooie en schone kamers, onze kamer had een privé sauna en grote stort-douche wat erg fijn was. We hebben een fantastisch verblijf gehad in Gerlos

Reviewed: 3 weeks ago (10/03/2026)
Date of experience: 03/2026

Super mooi schoon en gezellig hotel op een toplocatie

By Ehmann
Reviewed: 3 weeks ago (09/03/2026)

sehr gut, sehr freundliche Mitarbeiter , sehr schönes Hotel

Reviewed: 4 weeks ago (02/03/2026)
Date of experience: 02/2026

Een geweldige ervaring. We komen graag weer!

By Holleman
Reviewed: 6 weeks ago (16/02/2026)
Date of experience: 02/2026

Een dikke 10