hotellogo Hotel Platzerhotel logo
Public Reviews Score
97%

"Fantastisch"

Op basis van2,042 recensies op 5 portals
:
Van Familie Peters
Gezin
40-49 jaren
Beoordeeld: 3 dagen geleden (05/02/2023)
Datum van ervaring: 01/2023

Elke keer voelt het weer als thuis komen!! Wij komen hier al jaren heel erg graag.. familie platzer is een super lieve familie die samen met hun vriendelijke personeel er met veel passie alles aan doen om je vakantie onvergetelijk te maken.

Geen openbare naam
Vrienden
60-69 jaren
Beoordeeld: 2 weeks ago (26/01/2023)
Datum van ervaring: 01/2023

Wir waren schon 6xhier und kommen wieder.

Van Silvia und Markus Bölsterli
Stel
60-69 jaren
Beoordeeld: 2 weeks ago (26/01/2023)
Datum van ervaring: 01/2023

Tolles Hotel das man nur empfehlen kann .

Van Kimberley Dekker
Stel
30-39 jaren
Beoordeeld: 2 weeks ago (26/01/2023)
Datum van ervaring: 01/2023

Hele fijne ervaring, vriendelijk ontvangst en je voelt je direct thuis. Ook het eten is van top kwaliteit en heerlijk om naar het hotel te kunnen skiën en of wel nog een drankje te doen in het hotel of Cin Cin of lekker de wellness in te gaan, alles kan! Komen hier zeker terug.

Van Sven
Stel
30-39 jaren
Beoordeeld: 2 weeks ago (25/01/2023)
Datum van ervaring: 01/2023

Super Hotel, toller Service. Wir haben uns rundum sehr wohl gefühlt!!

Geen openbare naam
Stel
40-49 jaren
Beoordeeld: 2 weeks ago (25/01/2023)
Datum van ervaring: 01/2023

Netjes verzorgd en mooie centrale ligging

Van D. van Roon
Vrienden
50-59 jaren
Beoordeeld: 2 weeks ago (24/01/2023)
Datum van ervaring: 01/2023

Prachtig hotel van alle gemakken voorzien. Super vriendelijke medewerkers. Alles voldeed of overtrof de verwachtingen....

Van Grace Haagsma
Stel
40-49 jaren
Beoordeeld: 2 weeks ago (24/01/2023)
Datum van ervaring: 01/2023

Wij hebben een prettig verblijf gehad.
Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Ligging heel centraal en voor de apres ski lekker dicht bij de Cincin.
Wij komen volgend jaar zeker terug.

Geen openbare naam
Gezin
20-29 jaren
Beoordeeld: 2 weeks ago (24/01/2023)
Datum van ervaring: 01/2023

Ausgezeichnet; ich war zum ersten Mal im Hotel Platzer und war mit dem Service, Lage, usw. sehr zufrieden.

Van Matt Claassen
Vrienden
50-59 jaren
Beoordeeld: 2 weeks ago (24/01/2023)
Datum van ervaring: 01/2023

Mooi hotel, top locatie, geweldig personeel en staff. Alles gewoon super goed. Een heerlijk relaxt hotel om te verblijven. Jakob nog bedankt voor het warme ontvangst.

Terug naar boven CERTIFICAAT wat is dit?