Hotel Polonia Centrum*** hotel logohotel logo

"Satisfied"

By Tylka
Reviewed: 8 years ago (24/08/2018)

Dobre ..(PRL).......

Szanowny Gościu, dziękujemy za pozostawiony komentarz oraz ocenę, które są dla nas bardzo cenne. Przepraszamy za wszelkie niedogodności napotkane w trakcie pobytu, w tym, że wygląd hotelu nie spełnił oczekiwań. Pragniemy poinformować, że hotel jest systematycznie odnawiany i remontowany. Mamy nadzieję, że odwiedzi nas Pan/Pani ponownie a my dołożymy wszelkich starań by pobyt był udany. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie. Hotel Polonia Recepcja
By Piotr Martynowski
Reviewed: 8 years ago (23/08/2018)
Date of experience: 08/2018

Hotel z potencjałem. Niestety brakuje nakładów na detale, pokoje trochę w starym stylu, korytarze strasznie ciemne. Reszta ok.

Szanowny Gościu, dziękujemy za pozostawiony komentarz oraz ocenę, które są dla nas bardzo cenne. Przepraszamy za wszelkie niedogodności napotkane w trakcie pobytu, w tym, że wygląd pokoju nie do końca spełnił oczekiwania. Pragniemy poinformować, że hotel jest systematycznie odnawiany i remontowany. Mamy nadzieję, że odwiedzi nas Pan/Pani ponownie a my dołożymy wszelkich starań by pobyt był udany.
Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie.
Hotel Polonia Recepcja
Reviewed: 8 years ago (22/08/2018)

Dobra lokalizacja hotelu

Szanowny Gościu, dziękujemy za pozostawiony komentarz oraz ocenę, które są dla nas bardzo cenne. Cieszymy się, że lokalizacja spełniła oczekiwania. Mamy nadzieję, że odwiedzi nas Pan/Pani ponownie a my dołożymy wszelkich starań by pobyt był udany.
Pozdrawiamy
Date of experience: 08/2018

ein sehr nettes Hotel, gut gelegen, Zimmer nach hinten sind ein Muss!!

Lieber Gast, vielen Dank für Ihren Kommentar und Ihre Bewertung, die für uns sehr wertvoll sind. Wir sind froh, dass der Standort zufriedenstellend war. Wir freuen uns sehr, dass das Hotel gut aussieht. Wir hoffen, dass Sie uns wieder besuchen werden und wir werden unser Bestes tun, um Ihren Aufenthalt angenehm zu gestalten.
Date of experience: 08/2018

Die Lage ist nicht gut, sehr laut, es gab Straßenarbeiten auch in der Nacht an den Geleisen, die Zimmer nicht klimatisiert bei 35 Grad, die Sauberkeit nicht ganz gut.

Lieber Gast, vielen Dank für Ihren Kommentar und Ihre Bewertung, die für uns sehr wertvoll sind. Wir sind froh, dass der Standort zufriedenstellend war. Wir entschuldigen uns für die Unannehmlichkeiten, einschließlich Lärm und Mangel an Klimaanlage. Das Hotel wird systematisch modernisiert. Wir hoffen, dass Sie uns wieder besuchen werden und wir werden unser Bestes tun, um Ihren Aufenthalt angenehm zu gestalten.
By aus Berlin
Date of experience: 08/2018

Das Hotel müsste von Grund auf modernisiert werden. Die Toiletten im Frühstücksraum sind supermodern und schön,in diesem Stil müssten die Zimmer auch sein.Die Vorhänge reichen nicht aus um zu verdunkeln. Die Korridore sind der Horror, total dunkel und muffig.
Überall kann man sehen, wo was abmontiert wurde,Löcher werden nicht zugemacht. Im Bad fehlen Ablagemöglichkeit, dies könnte man mit einem einfachen Regalbrett verbessern. Der alte glanz von dem Hotel Vier Jahreszeiten ist wohl schon lnge vorbei. Auch stören die Träger die aus dem Haus ragen, sieht wie eine Ruine dadurch aus. Teppichböden aus Zimmer entfernen,ist unhygienisch.

Lieber Gast, vielen Dank für Ihren Kommentar und Ihre Bewertung, die für uns sehr wertvoll sind. Wir entschuldigen uns für etwaige Unannehmlichkeiten während Ihres Aufenthaltes, einschließlich des Standards des Zimmers und der Erscheinung des Hotels war nicht zufriedenstellend. Wir möchten Sie informieren, dass das Hotel regelmäßig renoviert und modernisiert wird und Zimmer mit einem höheren Standard und Komfort bietet. Wir hoffen, dass Sie uns wieder besuchen werden und wir werden unser Bestes tun, um Ihren Aufenthalt angenehm zu gestalten.
Gruß
By Zygadlińska
Date of experience: 08/2018

Bardzo pozytywnie, z przyjemnością będąc we Wrocławiu skorzystałam i chętnie do tego hotelu wrócę.

Szanowny Gościu, dziękujemy za pozostawiony komentarz oraz ocenę, które są dla nas bardzo cenne. Jest nam niezmiernie miło, że pobyt był udany.Mamy nadzieję, że odwiedzi nas Pani ponownie a my dołożymy wszelkich starań by pobyt był udany.
Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie.
Date of experience: 08/2018

Dobra jakość w dobrej cenie

Szanowny Gościu, dziękujemy za uwagi i ocenę, które są dla nas bardzo cenne. Dziękujemy, że docenił Pan/Pani jakoś co do ceny. Mamy nadzieję, że odwiedzi nas Pan/Pani ponownie, a my dołożymy wszelkich starań, aby pobyt był udany.
Z poważaniem
By Wojciech Kozłowski
Reviewed: 8 years ago (20/08/2018)
Date of experience: 08/2018

Nie wiem dlaczego ankietę otrzymałem po niemiecku, trudno.
Hotel w idealnej lokalizacji, ze wspaniałym patio, naprawdę świetnymi śniadaniami i dużym pokojem.
Z minusów to fakt zatrudniania w recepcji miłych wprawdzie, ale zupełnie niekompetentnych i nie pomocnych dziewcząt ( w kwestii pozostawienia bagażu, udostępnienia lodówki, atrakcji miasta, lokalizacji teatrów, nie mówiąc o pomocy przy rezerwacji biletów). Na szczęście był jeszcze przemiły Pan z ochrony, który w znacznym stopniu zatarł pierwsze wrażenie z recepcji.

Szanowny Panie, dziękujemy za uwagi i ocenę, które są dla nas bardzo cenne. Przepraszamy za wszelkie niedogodności związane z pobytem, w tym, że obsługa nie spełniła Pana oczekiwań. Mamy nadzieję, że odwiedzi nas Pan ponownie, a my dołożymy wszelkich starań, aby pobyt był udany.
Z poważaniem
By R. M.
Reviewed: 8 years ago (18/08/2018)
Date of experience: 08/2018

If you stay in a room facing backwards good relation quality-price. If you stay in rooms facing the main room impossible to sleep.

Dear Guest, thank you for your comment and evaluation, which are very valuable to us. We apologize for any inconvenience encountered during your stay, including noise from the street. We hope that you will visit us again and we will do our best to make your stay a pleasant one.
Best Regards
Hotel Polonia Reception