Hotel Polonia Centrum*** hotel logohotel logo

"Satisfied"

By Bielas Rafał
Reviewed: 9 years ago (23/09/2017)

Wszystko było doskonałe

Szanowny Panie Rafale, dziękujemy za pozostawienie bardzo wysokiej oceny oraz komentarza, które są dla nas bardzo cenne. Cieszymy się, że pobyt w naszym hotelu zalicza pan do w pełni udanych. Zachęcamy do ponownych rezerwacji. Dołożymy wszelkich starań, by kolejny pobyt mógł Pan zaliczyć do równie mile spędzonych. Pozdrawiamy - personel Hotelu Polonia.
Reviewed: 9 years ago (23/09/2017)
Date of experience: 09/2017

Pozytywne wszystko oprócz niskiego standartu pokoju.

Szanowni goście, dziękujemy za pozostawienie opinii oraz komentarza. Cieszymy się, że ogólna ocena hotelu jest bardzo wysoka. Zachęcamy do podzielenia się uwagami dotyczącymi pobytu, byśmy mogli stale podnosić komfort noclegów naszych gości. Chcielibyśmy również zaprosić do ponownych rezerwacji. Dołożymy wszelkich starań, by kolejny pobyt mógł Pan zaliczyć do w pełni udanych. Pozdrawiamy - personel Hotelu Polonia.
By Andrzej Zięba
Reviewed: 9 years ago (22/09/2017)
Date of experience: 09/2017

Lubię mieszkać w starych hotelach, z charakterem, i do nich należy Polonia. Nie wiem czy państwo wiedzą, że klientem hotelu był prawdopodobnie w r 1950 Czesław Miłosz i swoje impresje zawarł w wierszu "Pokój" - do znalezienia np. w tomie "Poezje", wyd. Czytelnik, wydanym w związku z otrzymaniem Nagrodą Nobla i przyjazdem do Polski w okresie Solidarności.

Szanowny Panie Andrzeju, dziękujemy za pozostawienie oceny oraz komentarza, które są dla nas bardzo ważne. Cieszymy się, że pobyt w naszym hotelu zalicza Pan do udanych. Dziękujemy za wysoką ocenę i jest nam bardzo miło, że również goście zwracają uwagę na historyczne aspekty hotelu. Zachęcamy do ponownych odwiedzin. Dołożymy wszelkich starań, by kolejnym razem był Pan tak samo zadowolony. Pozdrawiamy - personel Hotelu Polonia.
Reviewed: 9 years ago (22/09/2017)
Date of experience: 09/2017

Należałoby zadbać o czystość wykładzin w pokoju, udrożnienie odpływu pod prysznicem i wymienić pościel oraz kołdry i poduszki na nowe, gdyż pościel jest sprana, stanowi wspomnienie o bieli, natomiast poduszka jest sztucznym wałkiem, a kołdra przeraża swoją sztucznością. Wielkim plusem jest przemiła obsługa oraz bardzo smaczne śniadanie w przyjemnej restauracji.

Szanowni Goście, dziękujemy za pozostawienie oceny oraz komentarza, które są dla nas bardzo cenne. Cieszymy się, że śniadania oraz obsługa personelu spełniły Państwa oczekiwania. Przykro nam i bardzo przepraszamy za niedogodności, które Państwa spotkały. Wypisane uwagi zostały przekazane do odpowiednich działów. Zachęcamy do ponownych rezerwacji w naszym hotelu. Dostępne są zupełnie nowe pokoje o wyższym standardzie. Zrobimy co w naszej mocy, by kolejny pobyt mogli Państwo zaliczyć do w pełni udanych. Pozdrawiamy - personel Hotelu Polonia.
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (19/09/2017)
Date of experience: 09/2017

Świetnie! Z pewnością tu wrócę :)

Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (18/09/2017)
Date of experience: 08/2017

Ubication Hotel is good.

Dear Guest, thank you for your comment. We are glad that ubication met your expectations. We would like to invite you to stay again in our hotel in the future. We will do our best to make your stay fully successful. Greeting - Staff of Hotel Polonia.
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (13/09/2017)
Date of experience: 09/2017

Pobyt był zbyt krótki, żeby powiedzieć cos więcej.

Szanowni Państwo, bardzo dziękujemy za pozostawienie wysokiej oceny, która jest dla nas bardzo ważna. Jest nam ogromnie miło, że byli Państwo zadowoleni z lokalizacji, obsługi, czystości oraz ceny. Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności. Mamy nadzieję, że odwiedzą nas Państwo ponownie, a my dołożymy wszelkich starań, aby pobyt należał do w pełni udanych. Zapraszamy do rezerwacji. Pozdrawiamy. Personel "Hotelu "Polonia".
By Dawid Baranik
Reviewed: 9 years ago (10/09/2017)
Date of experience: 09/2017

Ogólne wrażenia super pozytywne. Hotel ma swój niepowtarzalny klimat. Lekki półmrok na korytarzach, czujesz się trochę jak w jakimś filmie:) Dobrze, że nie jest to jakiś taki mega nowoczesny hotel bez duszy...Polonia to przede wszystkim ludzie; przyjaźni, pozytywnie nastawieni, uśmiechnięci i oczywiście pełen profesjonalizm. W pokoju czyściutko. Dziękuję p. Irynie (takie imię było napisane), której właściwie nie miałem okazji osobiście podziękować - ale chociaż zobaczyłem, gdy opuszczałem hotel:) Dziękuję teraz, bo wiem, że profesjonalizm może zabraniać na jakieś "spoufalanie się" przez krótką rozmowę, ale dzięki p. Irynie w pokoju czułem się jak u siebie. Bożego błogosławieństwa:)

Szanowny Panie Dawidzie, bardzo dziękujemy za pozostawienie oceny oraz opinii, które są dla nas bardzo ważne. Jest nam ogromnie miło, że sprostaliśmy oczekiwaniom i był Pan zadowolony z pobytu. Mamy nadzieję, że odwiedzi nas Pan ponownie, a my dołożymy wszelkich starań, aby pobyt należał do równie udanych. Jeszcze raz bardzo dziękujemy za miłe słowa dotyczące obsługi. Zapraszamy do rezerwacji. Pozdrawiamy. Personel "Hotelu "Polonia".
By Sołtysik
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (09/09/2017)
Date of experience: 09/2017

Śniadania i lokalizacja to najlepsze punkty tego hotelu. Pokój duży, ale też z dużą ilością mankamentów. Sam hotel utrzymany jest w starej stylistyce i standardzie. Jest to hotel głównie dla starszych Niemców. Słychać to na śniadaniach. WiFi jest dobrej jakości. W trakcie wizyty winda była przez chwilę nieczynna, niestety nie w godzinach podanych na kartce. Spowodowało to moje spóźnienie na ważne spotkanie.

Szanowny Panie Tomaszu, bardzo dziękujemy za pozostawienie oceny oraz opinii, które są dla nas bardzo ważne. Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności, m.in nieczynną windą z powodu konserwacji. Jest nam ogromnie miło, że był Pan zadowolony z jakości serwowanych śniadań oraz lokalizacji. Mamy nadzieję, że odwiedzi nas Pan ponownie, a my dołożymy wszelkich starań, aby pobyt należał do w pełni udanych. Zapraszamy do rezerwacji. Pozdrawiamy. Personel "Hotelu "Polonia".
By Beata
Leisure travelers
Reviewed: 9 years ago (07/09/2017)
Date of experience: 09/2017

Brud, syf pokoje beznadziejne. Dosłownie PRL.
Na pewno tam nie wrócę i szczerze odradzam.
Nie wiem kto dał im trzy gwiazdki. Żenada

Szanowna Pani Beato, bardzo dziękujemy za pozostawienie oceny oraz opinii, które są dla nas bardzo ważne. Jest nam ogromnie przykro, że standard Hotelu oraz świadczone usługi nie sprostały Pani oczekiwaniom. Przepraszamy za wszelkie niedogodności. Personel "Hotelu "Polonia".