Hotel Protea *** hotel logohotel logo
Our Customer Satisfaction Index
87%

"Excellent"

Based on 467 reviews across 11 portals
:
By Anonymous
Leisure traveler
yesterday (17/10/2017)

Great experience as always. I will continue to stay at the Protea when I am in the area. Staff is always so nice.

Thanks for review and your time. Hospitality is Our Passion, and so nice review is the best award for us. I would invite you next time to Capital of polish pottery - Boleslawiec City and hotel PROTEA.
Best Regards:
Jacek Niechajczyk
GM hotel PROTEA***
Room





4 / 5.0
Breakfast





4 / 5.0
Cleanliness





4 / 5.0
Location





5 / 5.0
Staff friendliness





5 / 5.0
Value for money





5 / 5.0
By Żółtowski D.
Business traveler
5 days ago (13/10/2017)

Spałem w wielu hotelach. Uważam, że jak na trzy gwiazdki hotel jest przytłaczająco urządzony, przesadna ilość bibelotów na każdym kroku, zapach starego oleju w restauracji, niezrozumiały zamysł dekoratora, nie najlepsza kuchnia, pokój czysty ale wymagający remontu (stara łazienka)

Room





3 / 5.0

Zapchana toaleta

Breakfast





4 / 5.0

Mała różnorodność - pasta jajeczna w 20 smakach

Cleanliness





4 / 5.0

Zapach starego oleju w restauracji

Location





3 / 5.0

dojazd bezproblemowy. miasto nie było celem mojej podróży

Staff friendliness





5 / 5.0
Value for money





2 / 5.0

Jak na standard hotel dosyć drogi

By Anonymous
Leisure traveler
5 days ago (13/10/2017)

Great! Would definitely stay here again! The hotel was very accommodating and offered great gifts.

Room





5 / 5.0
Breakfast





5 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Location





5 / 5.0
Staff friendliness





5 / 5.0
Value for money





5 / 5.0
By Anonymous
Business traveler
5 days ago (13/10/2017)

Bardzo dobry hotel. Dobre śniadanie. Miła obsługa........................................................

Dziękuję serdecznie za poświęcony czas i pozostawienie opinii. Gościnność to Nasza Pasja, miło wiedzieć że spełniliśmy oczekiwania i pobyt był udany. Zapraszam ponownie do miasta ceramiki i Hotelu PROTEA***

Pozdrawiam:
Jacek Niechajczyk
GM Hotel PROTEA***
Room





5 / 5.0
Breakfast





5 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Location





5 / 5.0
Staff friendliness





5 / 5.0
Value for money





5 / 5.0
By Anonymous
Business traveler
2 weeks ago (06/10/2017)

Przemiłe , kompetentne osoby w recepcji szczególnie Pan Paweł , pozostałe tematy do poprawki. Proszę zwrócić szczególna uwagę na ogrzewanie i kuchnie

Room





2 / 5.0

W pokoju zimno pomimo ustawienia na pokrętle 7

Breakfast





3 / 5.0
Cleanliness





4 / 5.0
Location





3 / 5.0
Staff friendliness





5 / 5.0
Value for money





2 / 5.0

Ceny posiłków wygórowane , miesi przesolone porcja malutka

By Rudzok B.
Leisure traveler
2 weeks ago (05/10/2017)

Bardzo czysto i pachnacy Hotel. Czesto bylem juz u Was dlatego jestem u Was. Moja Zona tez jest bardzo zadowolona.

Szanowny Panie Rudzok, bardzo dziękuję za poświęcony czas i zostawioną opinię. Gościnność to Nasza Pasja. Cieszę się, że jest Pan naszym stałym Gościem, taka rekomendacja jest dla nas najlepszą nagrodą. Zapraszam zatem ponownie do Bolesławca i Hotelu PROTEA***
Pozdrawiam:
Jacek Niechajczyk
GM hotel PROTEA***
Room





4 / 5.0
Breakfast





4 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Location





4 / 5.0
Staff friendliness





5 / 5.0
Value for money





4 / 5.0
By PACHOLCZYK
Business traveler
2 weeks ago (03/10/2017)

PRZYJEMNIE,KAMERALNIE,CIEPŁO I SMACZNIE.GORĄCO POLECAM MOŻNA NAPRAWDĘ ODPOCZĄĆ. SERDECZNIE POZDRAWIAM

Szanowny Panie dziękuję za poświęcony czas i pozostawienie tak dobrej opinii. Gościnność to Nasza Pasja, tym milej słyszeć , że pobyt był udany i satysfakcjonujący. Zapraszam serdecznie ponownie do Bolesławca i hotelu PROTEA***
Pozdrawiam:
Jacek Niechajczyk
GM Hotel PROTEA***
Room





5 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Location





5 / 5.0
Staff friendliness





5 / 5.0
Value for money





5 / 5.0
By Anonymous
Leisure traveler
2 weeks ago (03/10/2017)

OK. Pozytywnie. Duzy plus za bezpieczny parking. Duzy plus za sprawna i mila obsluge. Piekny wystroj,

Serdecznie dziękuję za poświęcony czas i pozostawioną opinię. Gościnność to Nasza Pasja. Tym bardziej cieszy fakt, że pobyt był udany i komfortowy. Dziękuję za docenienie naszego personelu zawsze dokładamy wszelkich starań aby pobyt był jak najbardziej udany. Zapraszam zatem ponownie do Bolesławca i hotelu PROTEA***
Pozdrawiam:
Jacek Niechajczyk
GM hotel PROTEA***
Room





5 / 5.0
Breakfast





5 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Location





5 / 5.0
Staff friendliness





5 / 5.0
Value for money





4 / 5.0
By szczepanski
Leisure traveler
2 weeks ago (02/10/2017)

wszystko ok. Bylismy juz kilka razy i na pewno jeszcze skorzystamy z waszego hotelu. pozdrawiamy...

Szanowni Państwo, bardzo dziękuję za poświęcony czas i wysoka ocenę hotelu. Gościnność to Nasza Pasja, tym bardziej cieszy fakt, że stali Goście powracają do nas i są zadowoleni z pobytu. Zapraszam zatem ponownie w nasze gościnne progi, pozdrawiamy i do zobaczenia.
Jacek Niechajczyk
GM Hotel PROTEA***
Room





4 / 5.0
Breakfast





5 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Location





5 / 5.0
Staff friendliness





5 / 5.0
Value for money





4 / 5.0
By Gość
Business traveler
2 weeks ago (02/10/2017)

Pobyt udany, obsługa bardzo dobra. Miejsce zaciszne dla osób potrzebujących wypoczynku po intensywnym dniu. Bez wychodzenia z hotelu można kupić pamiątkę z pobytu z Bolesławcu.

Szanowny Panie, dziękuję za poświęcony czas i pozostawioną opinię. Gościnność to Nasza Pasja, tym bardziej cieszy fakt, że pobyt był udany a wypoczynek komfortowy. Nasz personel dokłada wszelkich starań aby pobyt był jak najbardziej udany. Zapraszam ponownie do Bolesławca i Hotelu PROTEA***

Pozdrawiam:
Jacek Niechajczyk
GM Hotel PROTEA***
Room





4 / 5.0
Breakfast





4 / 5.0
Cleanliness





4 / 5.0
Location





4 / 5.0
Staff friendliness





4 / 5.0
Value for money





4 / 5.0
Back to Top CERTIFICATE what's this?