Hotel Protea *** hotel logohotel logo
Our Customer Satisfaction Index
88%

"Excellent"

Based on 623 reviews across 11 portals
:
By Anonymous
Business travelers
Reviewed: 3 weeks ago (02/05/2018)
Date of experience: 04/2018

Było bardzo fajnie. :)

Room





5 / 5.0
Breakfast





5 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Location





5 / 5.0
Staff friendliness





5 / 5.0
Value for money





5 / 5.0
By Anonymous
Business travelers
Reviewed: 4 weeks ago (30/04/2018)
Date of experience: 04/2018

Bardzo dobra lokalizacja, dobra kuchnia.

Room





4 / 5.0
Breakfast





5 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Location





5 / 5.0
Staff friendliness





5 / 5.0
Value for money





5 / 5.0
By Anonymous
Business travelers
Reviewed: 4 weeks ago (30/04/2018)
Date of experience: 04/2018

Hotel bardzo dobry. Godny polecenia

Room





5 / 5.0
Breakfast





5 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Location





4 / 5.0
Staff friendliness





5 / 5.0
Value for money





5 / 5.0
By Kwatek-Karwacka
Business travelers
Reviewed: 4 weeks ago (30/04/2018)
Date of experience: 04/2018

Miło i spokojnie, ale pokoje malutkie i widok z okna..delikatnie mówiąc - nieciekawy. Śniadania super, ponieważ był duży wybór (również dla osób na diecie), jedynie surowe w środku placuszki marchwiowe niezbyt jadalne. Że względu na charakter pracy nocuję głównie w hotelach w całej Polsce i porównując stosunek jakości do ceny, Protea wypada słabo. Kwota 160zł za celę jednoosobową z oknem z widokiem na płot (bo słowo pokój przy takim metrażu jest zbyt szumne..), zdecydowanie przekracza prawidłowy stosunek jakości do ceny. Również parking wypada słabo, ale z racji na lokalizację, można zrozumieć dlaczego. Kuchnia (obiady) bardzo średniej jakości; standardowo można przetestować kuchnię na placku z gulaszem -w Protea gulasz ok, placek tragiczny..Ogromny plus natomiast to łóżko i poduchy oraz ogólnie czystość. No i śniadania oczywiście (możliwość wyboru). Reasumując, porównując z innymi hotelami, Protea wypada zdecydowanie drogo jak na warunki.

Room





4 / 5.0
Breakfast





5 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Location





4 / 5.0
Staff friendliness





5 / 5.0
Value for money





3 / 5.0
By Karsten T.
Business travelers
Reviewed: 4 weeks ago (29/04/2018)
Date of experience: 04/2018

Sehr Lustig mit dem Handwerkszeug/Keramiksachen zum Verkauf im Hotel. Das Restaurant brilliert mit der gemütlichen Außenanlagen.

Room





3 / 5.0
Breakfast





5 / 5.0

Sehr gute Auswahl

Cleanliness





5 / 5.0
Location





4 / 5.0
Staff friendliness





5 / 5.0
Value for money





5 / 5.0
By J.T.
Business travelers
Reviewed: 4 weeks ago (29/04/2018)
Date of experience: 04/2018

Hotel w spokojnej okolicy. Obsługa profesjonalna pod każdym względem. Godny polecenia. Na pewno wrócę. Pozdrowienia dla zawsze uśmiechnięte obsługi.

Room





5 / 5.0
Breakfast





5 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Location





5 / 5.0
Staff friendliness





5 / 5.0
Value for money





5 / 5.0
By Anonymous
Business travelers
Reviewed: 4 weeks ago (27/04/2018)
Date of experience: 04/2018

Wrażenie bardzo pozytywne, uważam , a jestem właściwie przekonany iż jeżeli trasa mojej podróży służbowej bądź prywatnej będzie zahaczała o Bolesławiec lub jego okolice ,nie omieszkam ponownie skorzystać z usług Waszego Hotelu.

Room





4 / 5.0
Breakfast





4 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Location





4 / 5.0
Staff friendliness





5 / 5.0
Value for money





5 / 5.0
By Юлия
Business travelers
Reviewed: 4 weeks ago (27/04/2018)
Date of experience: 04/2018

Отличный отель! Взяли номер с камином., запах и треск костра создали атмосферу дома. Постель и подушки самые правильные, кто-то точно осознаёт ценность сна и не экономил на этом. Путешествуем много и половину жизни живем в отелях, так вот в этом отеле был самый большой и необычный выбор презентов, который я когда-либо встречала в отелях.., отдельная комната, коридоры, холл при рецепции, прям везде всякие штучки ручной работы интересные и необычные.. можно купить пару хороших презентов на месте. Завтрак, есть что съесть, нормальный. Получили письмо и подарок от владельцев, очень милый комплемент, спасибо!

Room





5 / 5.0
Breakfast





5 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Location





5 / 5.0
Staff friendliness





5 / 5.0
Value for money





5 / 5.0
By Philippe
Business travelers
Reviewed: 4 weeks ago (26/04/2018)
Date of experience: 04/2018

I much appreciate staying at hotel Protea when I am travelling by car in this region of Poland. A good choice.

Room





5 / 5.0

Clean and comfortable. I had room nr 1 this time. If I have one recommendation, it would be to install darker blind rollers on the window located on the Eastern side of the room as the sun shines very early and woke me up just before 06:00. I did not find it annoying but I know that some persons like my wife would find it a problem.

Breakfast





4 / 5.0

Very good breakfast. Maybe a little bit larger variety of fruits would be welcome. There was only one banana and one orange when I arrived at breakfast. I took the last banana.

Cleanliness





5 / 5.0

Very clean.

Location





5 / 5.0

I am travelling for business and usually stop here as it is a very convenient location for me to stay.

Staff friendliness





5 / 5.0

Very pleasent staff, very polite.

Value for money





5 / 5.0

Correct quality/price ratio

By Jacek Ł.
Business travelers
Reviewed: 4 weeks ago (25/04/2018)
Date of experience: 04/2018

Bardzo dobre i pozytywne wrażenie

Room





5 / 5.0
Breakfast





5 / 5.0
Cleanliness





5 / 5.0
Location





4 / 5.0
Staff friendliness





5 / 5.0
Value for money





4 / 5.0
Back to Top CERTIFICATE what's this?