Hotel Protea Boleslawiec *** hotel logohotel logo

By ASSEMAN ep ROUSSEL
Reviewed: 4 days ago (07/10/2026)
Date of experience: 09/2026

Bel hôtel avec des poutres bois partout y compris dans la chambre.
Une belle découverte
Parking privé+++

Reviewed: 4 days ago (07/10/2026)
Date of experience: 10/2026

Pyszne śniadanka . Dobry stosunek jakości do ceny

By Kamil Janicki
Reviewed: 2 weeks ago (28/09/2026)
Date of experience: 09/2026

Pierwsze wrażenie na recepcji słabiutko no i brak czajnika w pokoju

Reviewed: 3 weeks ago (21/09/2026)
Date of experience: 09/2026

Pobyt przerosł moje oczekiwania. Profesjonalna obsługa, parking na terenie obiektu, wyśmienite śniadania z produktami własnego wyrobu, położenie w cichej dzielnicy, możliwość skorzystania z restauracji na miejscu.

By Bernd von der Ehe
Reviewed: 3 weeks ago (21/09/2026)
Date of experience: 09/2026

Wir waren mit dem Hotel sehr zufrieden. Freundlichkeit, Sauberkeit , Parkplatz und Essen top.

Sehr geehrter Herr Bernd,
vielen Dank für Ihre Meinung und die hervorragende Bewertung Ihres Aufenthalts in unserem Hotel! Wir freuen uns, dass Ihnen die Freundlichkeit unseres Teams, die Sauberkeit und die Speisen in unserem Restaurant gefallen haben.
Wir freuen uns darauf, Sie bei Ihrem nächsten Besuch in Bolesławiec wieder bei uns begrüßen zu dürfen!
Mit freundlichen Grüßen,
Kinga – Hotel PROTEA★★★ Bolesławiec
By Urszula
Reviewed: 3 weeks ago (18/09/2026)
Date of experience: 09/2026

Ich würde gerne wieder kommen es ist sauber das Essen schmeckt das Frühstück ist großartig und Personal sehr freundlich was will man mehr

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoją opinią! Jest nam niezwykle miło, że pobyt w naszym hotelu wywołał tak pozytywne wrażenia. Cieszymy się, że śniadanie oraz posiłki serwowane w restauracji przypadły Państwu do gustu, a życzliwość naszego personelu została zauważona.
Mamy nadzieję, że przy kolejnej wizycie w Bolesławcu będziemy mogli ponownie zapewnić Państwu udany pobyt! :)
Pozdrawiam,
Kinga - Hotel PROTEA★★★ Bolesławiec
Reviewed: 3 weeks ago (17/09/2026)
Date of experience: 09/2026

I’d rate this hotel and service a 12/10!!! Was incredible and I’m so thankful we found this hotel!

Dear Marissa,
Thank you for your positive review and such a high rating of our hotel and service! We strive to ensure that every guest feels comfortable and welcome, so we are pleased that your stay met your expectations ! :)) We are extremely pleased that our team was remembered as helpful – the commitment and friendliness of our staff are values we place great emphasis on.
Kind regards,
Kinga - Hotel PROTEA★★★ Bolesławiec
Reviewed: 5 weeks ago (08/09/2026)
Date of experience: 09/2026

Hotel w spokojnym miejscu na uboczu , jednak wszędzie blisko. Obsługa w recepcji bardzo pomocna i przyjemna. Śniadania bardzo dobre, duży wybór składowych śniadania ( na ciepło jajka w różnych odsłonach i kiełbaski ), jogurty , owoce a nawet ciasto i kawa . Obsługa na medal.

Droga Pani Marto,
Dziękujemy za podzielenie się tak pozytywną opinią po pobycie w naszym hotelu! Jest nam niezwykle miło, że spokojna lokalizacja, obsługa i dania serwowane na śniadaniu przyczyniły się do udanego wypoczynku.
Mamy nadzieję, że jeszcze nie raz będziemy mieli przyjemność gościć Państwa w naszym hotelu podczas kolejnych wizyt w Bolesławcu! :)
Pozdrawiam serdecznie,
Kinga - Hotel PROTEA★★★ Bolesławiec
Reviewed: 5 weeks ago (05/09/2026)
Date of experience: 09/2026

Byłem tam nie pierwszy raz i zapewne zawitam tam ponownie.
Polecam

Szanowny Panie Marcinie,
Dziękujemy bardzo za ponowną wizytę i podzielenie się swoją opinią!:) Cieszy nas, że miła obsługa, czystość oraz serwowane dania w restauracji zasłużyły na pozytywny komentarz. Gościnność To Nasza Pasja - zapraszamy ponownie podczas kolejnych wizyt w Bolesławcu.
Serdecznie pozdrawiam,
Kinga - Hotel PROTEA★★★ Bolesławiec
Reviewed: 6 weeks ago (29/08/2026)
Date of experience: 08/2026

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Hotel czysty i bardzo komfortowy. Obsluga uśmiechnięta i życzliwa.

Pani Jadwigo,
Serdecznie dziękujemy za podzielenie się tak pozytywną opinią po pobycie w naszym hotelu! Jest nam bardzo miło słyszeć, że czystość, komfort oraz nasza obsługa wpłynęły na Państwa pozytywne wrażenia. Cieszymy się, że pobyt spełnił wszystkie oczekiwania i pozostawił po sobie dobre wspomnienia :) Gościnność To Nasza Pasja, więc mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie będziemy mogli Państwa gościć!
Pozdrawiam,