Hotel Protea Boleslawiec *** hotel logohotel logo

By Dłużak
Alone
Reviewed: 4 months ago (15/02/2026)
Date of experience: 02/2026

Wszystko super, pokój / łazienka. I przepyszne śniadanie.

By Trrry
Reviewed: 4 months ago (15/02/2026)
Date of experience: 02/2026

Close to pottery shops, very clean
Staff was so nice and spoke English.

By Grajner
Reviewed: 4 months ago (11/02/2026)
Date of experience: 02/2026

Swietny hotel na przerwe w trasie po europie.Cichy,bezpieczny ,posiada wszystko co potrzeba zeby wypoczac

Szanowna Pani Anno,
Serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoją opinią i tak pozytywną ocenę. Cieszymy się, że nasz hotel okazał się dogodnym miejscem do wypoczynku podczas podróży. Doceniamy również uwagi – każda sugestia pomaga nam stale udoskonalać nasze usługi, by przyszłe wizyty były jeszcze bardziej komfortowe.
Zapraszamy ponownie do Stolicy Polskiej Ceramiki i Hotelu PROTEA★★★ :)
Kinga - Hotel PROTEA★★★ Bolesławiec
Reviewed: 4 months ago (06/02/2026)
Date of experience: 02/2026

Klimatycznie , blisko do centrum, śniadanie do poprawy, obsługa bardzo miła

Szanowny Panie Marcinie,
Dziękuję bardzo za podzielenie się swoją opinią oraz za szczegółowe oceny dotyczące pobytu w naszym hotelu. Cieszy nas, że docenił Pan klimat obiektu, dogodną lokalizację oraz uprzejmość personelu, co jest dla nas niezwykle ważne. Zwracamy również uwagę na sygnał dotyczący śniadania, każda uwaga pozwala nam podnosić jakość naszych usług.
Kinga - Hotel PROTEA★★★ Bolesławiec
Reviewed: 4 months ago (02/02/2026)
Date of experience: 01/2026

Hotel godny polecenia. Całodobowa recepcja, zamykany parking, bardzo miła obsługa, wszędzie czysto i estetycznie. Możliwość pobytu z psem, dobre śniadanie.

Szanowny Panie Krzysztofie,
Serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię na temat pobytu w naszym hotelu! Bardzo nas cieszy, że mogliśmy spełnić Państwa oczekiwania pod kątem czystości, komfortu pokoi oraz uprzejmości naszego zespołu. Zapraszamy serdecznie podczas kolejnych wizyt w Bolesławcu – będzie nam niezmiernie miło ponownie gościć Państwa w Hotelu PROTEA★★★.
Z pozdrowieniami,
By Teluk Richard
Reviewed: 4 months ago (01/02/2026)
Date of experience: 01/2026

Wir waren schon öfters im dem Hotel ,kommen immer wieder gerne.

Szanowny Panie Richard,
dziękujemy bardzo za podzielenie się swoją opinią oraz za to, że ponownie wybrał Pan nasz hotel na miejsce pobytu.
Bardzo się cieszymy, że wracają Państwo do nas z przyjemnością - Gościnność To Nasza Pasja. Zawsze z radością powitamy Państwa ponownie w Bolesławcu!
Kinga - Hotel PROTEA★★★ Bolesławiec
Reviewed: 5 months ago (27/01/2026)
Date of experience: 01/2026

Dobry hotel,czysty ,obsługa bardzo miła.Śniadanie bardzo dobre.To był nasz drugi raz w hotelu / nocleg w trakcie podróży

Szanowna Pani Joanno,
Dziękujemy za podzielenie się opinią i za ponowny wybór naszego hotelu podczas podróży. Jest nam bardzo miło, że pobyt uznała Pani za udany!
Gościnność To Nasza Pasja - serdecznie zapraszamy ponownie przy kolejnej okazji.
Pozdrawiam,
By Piotrowski Paweł
Alone
Reviewed: 5 months ago (21/01/2026)
Date of experience: 01/2026

Od lat zatrzymuje się w Waszym hotelu i będę to robił w przyszłości (ca. 2-3 razy w roku). Mam jednak mała uwagę, dotyczy ona pilota do telewizora. Dla starszych jest zbyt skomplikowany.

Szanowny Panie Pawle,
Bardzo dziękujemy za wieloletnie zaufanie i tak pozytywną opinie!
Cieszy nas, że komfort pokoi, czystość oraz uprzejmość personelu są przez Pana wysoko oceniane :)
Gościnność To Nasza Pasja - mamy nadzieję, że kolejne wizyty będą równie udane i nieustannie będzie Pan czuł się u nas swobodnie.
By Stanisław
Reviewed: 5 months ago (20/01/2026)

Spokój, sympatyczna obsługa...

Szanowny Panie Stanisławie,
Serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię! Cieszy nas, że udało się Panu wypocząć w spokojnej atmosferze oraz docenił Pan życzliwość obsługi i komfort pokoju.
Mamy nadzieję, że podczas kolejnej wizyty w Bolesławcu ponownie będziemy mogli Pana gościć.
Pozdrawiam serdecznie,
Kinga - Hotel PROTEA★★★ Bolesławiec
Reviewed: 5 months ago (20/01/2026)
Date of experience: 01/2026

Było wszystko czego oczekuje człowiek w delegacji...

Szanowny Panie Marku,
To dla nas ogromna radość, że pobyt spełnił wszystkie oczekiwania i zapewnił komfort, którego szuka się podczas delegacji.
Gościnność To Nasza Pasja - mamy nadzieję gościć Pana ponownie przy okazji kolejnych wizyt w Bolesławcu!
Pozdrawiam,